Byens bedste brazil: Blessed by Broberg

Favoritter i august

Nyx can't stop won't stop, powder foundation, vita liberata beauty blur, infallible concealer, antonio axu, nomenclature, holy_wood, holy-wood, nomenclature holy_wood, instaclean, beautyblender, estee lauder blush brush, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, august favoritter, skønhedsfavoritter, dansk, beauty blog, skønhedsblog, dk, camillanoergaard

Henover sommeren har jeg prøvet meget nyt, men mine skønhedsfavoritter i august består halvvejs også af gamle kendinge, som jeg har genforelsket mig i. Here goes!

Nyx can't stop won't stop, powder foundation, vita liberata beauty blur, infallible concealer, antonio axu, nomenclature, holy_wood, holy-wood, nomenclature holy_wood, instaclean, beautyblender, estee lauder blush brush, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, august favoritter, skønhedsfavoritter, dansk, beauty blog, skønhedsblog, dk, camillanoergaard

Skønhedsfavoritter i august

1. Antonio Axu Leave-in Repair Cream
Fås til 150 kr. i Matas

Okay … jeg har lige opdaget, at jeg også serverede den her for jer sidste måned – men nu får I den da bare igen, så!

Selv om jeg altid bruger kur eller balsam, efter jeg har vasket mit hår, kan dets tørre struktur godt lide lidt ekstra kærlighed. Jeg er derfor stor fan af leave-in produkter, som har til sit primære formål at blødgøre og reparere håret.

Mit hår er altid til den tørre side, også selv om jeg lige er blevet klippet – sådan er det bare at have krøller. Så et produkt som dette er fantastisk at have, ikke kun når jeg lige har været i bad, men også hvis jeg lige har brug for at give det lidt i løbet af dagen.

2. Vita Liberata Beauty Blur Skin Tone Optimizer “Latte Light”
Fås til 290 kr. hos Vita Liberata

Jeg har også skrevet lidt om dette produkt her, så jeg vil ikke gå for meget i dybden med det – og wow, tænk at jeg lige præcis for et år siden også havde den med som august favorit 😅 Anyways, Beauty Blur er et fantastisk makeupprodukt, som giver masser af glød samt en let dækning. Jeg oplever heldigvis tit, at jeg ikke har brug for særligt meget til min hud og kan godt lide at den skinner igennem, så Beauty Blur er en god ven for mig. Den kan også sagtens anvendes som primer under en mere dækkende foundation.

Jeg har set, at de nu laver en Beauty Blur Sunless Glow, som, ligesom de har gjort det med Body Blur, har en indbygget selvbruner-effekt. Den gad jeg godt have fingrene i! Den var lidt svær at opstøve, men de har den hos Lookfantastic.

3. Estée Lauder Blush Brush 15
Fås til 340 kr. i Matas

Jeg er virkelig glad for denne makeupbørste og bruger den næsten hver dag. Faktisk har jeg primært brugt den til bronzer. Den har været perfekt, når jeg fx. har brugt min Bronze Goddess (også fra Estée Lauder), som velnok er kendt for sin pigmentering og ret dybe farve. Brugt med Estée Lauders bløde Blush Brush lægges den perfekt på huden, da det er nemt at konrollere, hvor meget man får på.

En ordentlig makeupbørste er så essentielt for at opnå et godt look, og jeg kan kun anbefale den her!

Fortsættes efter billedet

Nyx can't stop won't stop, powder foundation, vita liberata beauty blur, infallible concealer, antonio axu, nomenclature, holy_wood, holy-wood, nomenclature holy_wood, instaclean, beautyblender, estee lauder blush brush, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, august favoritter, skønhedsfavoritter, dansk, beauty blog, skønhedsblog, dk, camillanoergaard

4. L’Oréal Paris Infallible More than Concealer “Oatmeal”
Fås til 110 kr. i Matas

Den her under øjnene kan altid skjule træthed for mig. Det er en concealer med en mere intens dækning, men som samtidig ikke virker udtørrende, hvilket slet ikke ville gå for huden under mit øjenområde (og mange andres). Den kunne godt minde mig lidt om Naked Skin concealeren fra Urban Decay. Jeg har efterhånden prøvet mange gode concealere nu, men af de budgetvenlige er den her klart en vinder!

Se den – og foundation i samme serie – brugt til mit Valentines look her.

5. NYX Can’t Stop Won’t Stop Powder Foundation “True Beige”
Fås til 110 kr. hos Nicehair

Omend denne farve er en tand for mørk til mig, så er Nyx’ relativt nye pudderfoundation virkelig lækker. Jeg elsker at bruge den med en kabukibørste, hvor den lige sørger for at tage det værste shine og give lidt ekstra dækning – uden at sætte sig i porer og fine linjer. Generelt er Can’t Stop Won’t Stop virkelig en god serie af makeupprodukter til huden, som jeg varmt kan anbefale, at man kigger efter, hvis man er ude efter noget, der ikke sprænger budgettet.

6. Beauty Blender InstaClean Waterless Sponge and Brush Cleansing Spray
Fås til 119 kr. hos Nicehair

Jeg har længe brugt Beauty Blender’s Blender Cleanser til at rense mine makeupbørster. Det kommer jeg også fortsat til at gøre – men når det skal gå hurtigt, er den her intet mindre en genial. Det er en spray, jeg kan bruge til mine svampe og børster, når de lige skal renses hurtigt. Det er fx. virkelig rart, når man laver et øjenmakeuplook med flere forskellige farver eller skal have noget shimmer af sin børste til ansigtet. Den er virkelig supereffektiv. Kan KUN anbefales!

7. Nomenclature Holy_wood edp
Fås til 899 (50ml)/1399 (100ml) kr. og forhandles hos Storm

My old friend … Jeg har allerede dedikeret et helt indlæg til denne parfume, da min begejstring for Holy_Wood altid har været stor. Den har aldrig fået lov til at stå og samle støv, men her den seneste måneds tid har jeg virkelig genfundet min kærlighed til den. Jeg har mange parfumer, men denne her går som min hverdagsparfume – den er bare mig.

Generelt er der bare noget helt særligt over parfumerne fra Nomenclature, og selv om de er dyre, er der også bare noget lækkert ved en parfume, der dufter så rent og specielt. Jeg elsker fx også Shi_so parfumen, som er en rigtig frisk, grøn udgave, der især gør sig godt til mændene. Har du ikke haft næsen i Nomenclatures smukke flakoner endnu, så kan jeg kun anbefale det. Jeg ved i hvert fald, at jeg godt kunne bruge en eller to mere fra deres fantastiske kollektion.

Nyx can't stop won't stop, powder foundation, vita liberata beauty blur, infallible concealer, antonio axu, nomenclature, holy_wood, holy-wood, nomenclature holy_wood, instaclean, beautyblender, estee lauder blush brush, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, august favoritter, skønhedsfavoritter, dansk, beauty blog, skønhedsblog, dk, camillanoergaard

Ved I, hvad jeg også elsker? Når jeg er hjemme til at solstrålerne rammer vores smukke marmorbord, så jeg kan tage billeder som disse. Jeg elsker at arbejde med solens stråler – det er simpelthen så magisk.


Hvad var dine skønhedsfavoritter i august?

Reklame
// samtlige produkter
er modtaget i PR-gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byens bedste brazil: Blessed by Broberg