Verdens dejligste tørklæde

EYLURE LASH EDIT

eylure, eylure the lash edit, eylure danmark, party lashes, bblogger, bbloggers, beauty bloggers, beauty blog, skønhedsblog, skønhed, caroline overgaard, pretty lashes

Eylure har lanceret tre sæt mega lækre limited edition vipper til julens og nytårets fester! Jeg har været så heldig at teste to ud af de tre sæt, som bliver lanceret, og jeg kan allerede sige, at de er SÅ gode. Jeg har før snakket om øjenvipper fra Eylure her, og jeg har brugt dem flittigt lige siden.

Jeg går ikke særligt meget med falske øjenvipper til dagligt, men hvis jeg skal ud, så synes jeg altså at det kan være ret lækkert! I går var jeg til min veninde Nathalies 21 års fødselsdag, og inden jeg tog derhen smækkede jeg et par af nedenstående på!

Jeg fik “Paris” og “London” udgaven ind ad døren, og i går aftes brugte jeg de øverste i London sættet (til venstre på billedet). Det er helt sikkert de mest naturlige i sættet, men hvis du er en lidt mere modig type, så er der også nogle vipper med mere “wow” effekt med! Jeg er født med et par ret store gluggere, men alligevel var jeg nødt til at klippe et lille stykke af dem for at de passede på mit øje, det er måske bare en god ting at huske, hvis man overvejer at købe dem ;)

Hvis ikke man har beskæftiget sig særlig meget med vipper før, kan det godt være lidt tricky. Mit bedste tip: øv dig et par dage inden du skal have dem på! Jeg har ikke tal på hvor mange gymnasiefester jeg i sin tid sad og kæmpede med dem inden festen begyndte, det er altså bare lidt pres! Jeg bruger altid en pincet til at påføre vippen med, det er helt sikkert nemmest, hvis I spørger mig :)

Der følger lim med i sættene, men jeg har altid benyttet mig af denne her DUO Eyelash Adhesive som kan købes i MAC, den kan varmt anbefales.

Jeg synes helt sikkert, at man får det pæneste resultat med falske vipper, hvis man også har markeret den øverste vippekant med en eyeliner. På den måde undgår man at se den sorte kant på vipperne for meget, og det giver hele looket et lidt mere dramatisk udtryk, som vi jo godt kan lide på night outs ;)

Hvis nogle af jer skulle have interesse i disse fine sæt, så ligger de til en pris af 119,95 kr og kan fås i Matas i november og december. Jeg synes bestemt, at priserne er helt fair, da man får hele 3 sæt med i hver pakke, som kan bruges igen og igen! Giv endelig de her en kigger næste gang du er i den lokale Matas!

– Caro <3

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens dejligste tørklæde