Jeg har fået lavet akrylnegle

Et ekstra trin i min hudplejerutine, der kan mærkes

Ud over produkterne fra Filorga, som jeg er blevet kæmpe fan af, er der et andet produkt, der fortjener lidt kærlighed. De sidste par måneder har jeg nemlig brugt Ling’s Replenishing Hydrator, som virkelig har gjort underværker!

Ling Replenishing Hydrator

Ling Replenishing Hydrator

Ling Replenishing Hydrator er et tyndtflydende produkt, som enten kan bruges med en vatrondel eller “klappes” ind med hænderne, som jeg personligt foretrækker. Baseret på hyaluronsyre giver Replenishing Hydrator et virkelig godt fugtboost til min hud, inden jeg fortsætter rutinen med serum og dagcreme. Produktet indeholder desuden rosenvand, som beroliger huden, og Sodium PCA, der virker fugtbindende.

Som at lade huden drikke vand

Jeg er SÅ glad for, at jeg har opdaget dette produkt, fordi det lige giver mig dét ekstra. Faktisk modtog jeg det i gave for længe siden af Spa Shop, som nu ser ud til at være lukket, men dengang indså jeg ikke, hvad det kunne gøre for mig.

Især her om vinteren har min hud brug for al den fugt, den kan få, og når jeg bruger denne, føles det som om, at min hud bliver fugtmættet med det samme. Alt sammen helt uden at fedte, fordi vi har at gøre med et tyndt, oliefrit produkt – hvorfor Replenishing Hydrator egner sig til alle hudtyper. I min optik kunne de fleste nemlig have godt af et fugtboost som det, produktet her giver.

Jeg bruger produktet efter rens og evt. skintonic, og altså før serum og dagcreme.

Essence

Essence – hvad er det nu?

Ling’s Replenishing Hydrator falder, selv om det ikke bærer navnet, i samme kategori som essence, der er en relativt ny ting, som flere brands er begyndt at komme på banen med. Essence kan minde lidt om en skintonic og kan også indeholde “lotion” eller “toner” i deres navn, men er som regel lidt tykkere med flere aktive ingredienser, hvor en almindelig skintonic oftest har til formål at rense de sidste rester af snavs og makeup væk. Essence har altså en mere målrettet virkning end en skintonic.

Jeg har her fundet fem bud mere på en god essence, som man kan overveje at inkorporere i sin eksisterende hudplejerutine. Jeg har selv prøvet Estée Lauders Micro Essence, som også er fantastisk – desværre kommer jeg bare ikke til at bruge 700 kroner på sådan et produkt. Replenishing Hydrator fra Ling ligger også til den pebrede side med en pris på 400 kroner. Til gengæld får man 200 ml af et ret så drøjt produkt, så jeg vil alligevel vove at påstå, at pengene er godt givet ud. De andre produkter er lidt mere affordable, og jeg har hørt fantastiske ting om Liquid Gold fra Alpha H, der med bl.a. glycolsyre virker fantastisk på ujævn hud og hudtone. Den skal jeg helt sikkert prøve på et tidspunkt!

Links og priser

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået lavet akrylnegle