Forårets store spiller: Sephora Sun Disk

Essie Treat Love & Color ❤

essie, essie neglelak, essie nailpolishes, essie spring 17, essie treat love and color, essie treat love and color review, caroline overgaard, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, skønhedsblog, makeupblog

Hvis I har fulgt med herinde i et stykke tid, så ved I måske, at jeg har en KÆMPE kærlighed til Essie. Der er bare et eller andet overdrevet lækkert ved Essies’ neglelakker. Både hvad angår den super cute indpakning og deres helt fantastiske formularer. Min all time favorit neglelak er Essies’ “Maximillian Strausse Her”, som jeg har snakket lidt om HER :)

Jeg har været så heldig at teste deres nyeste skud på stammen, nemlig Treat Love & Color. Treat Love & Color er perfekt til hende som gerne vil give neglene lidt kærlighed uden at skade dem! De her lakker skal nemlig påføres uden base og topcoat, bare to lag og du er good to go! Formularen lover at give en masse fugt til neglene, og man skulle kunne se forskel efter blot en uge.

Selv er mine negle ikke i den allerbedste stand lige pt, så jeg glæder mig til at se, om det virker! Jeg har i hvert fald store forventninger til yndlingsmærket!

essie_alle3

I denne kollektion har vi at gøre med hele fire farver og jeg har været så heldig at modtage tre af dem. Fra venstre mod højre: “Treat Me Bright”, “Laven-dearly” og “Sheers to you”.

essie_ha%cc%8and

Selve lakken var enormt nem at påføre og efterlod mine negle med den fineste shine. Som I kan se på overstående billede, så er nogle af mine negle ret flossede, så jeg glæder mig helt vildt til at se om de her lakker kan hjælpe lidt på det :) Jeg har “Laven-dearly” på, som jo er den smukkeste lilla nuance ever!

Selvom det ikke er lakkernes formål tænker jeg, at de også ville være super smukke ovenpå en mere pigmenteret neglelak. Sig endelig til, hvis I gerne vil se hvordan det ser ud!

Jeg er så vild med Essie for tiden, så skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle musthave lakker fra mærket!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårets store spiller: Sephora Sun Disk