Moonchild

Er din hud også tørstig?

Ling, Ling Skincare, Discover Hydration kit, skincare, moisture, hydration, blog, beauty blog, beautyblog, skønhedsblog, skønhed, hudpleje, fugt, creme, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delightProduktet er en gave fra spashop.dk

Minusgrader … Det er nok ikke kun i min verden, at det er lig med tør og dehydreret hud?

Jeg sørger faktisk at holde min hud godt fugtet hele året rundt, og mit fokus ligger altid på god fugtpleje. Uden det får mit ansigt ikke den glød, jeg stræber efter at have. Især i disse tider er det dog ekstra vigtigt med fugtgivende pleje, hvis jeg vil undgå udbrud og skallende tør hud. Det skal både forebygges og vedligeholdes – og her er jeg blevet rigtig imponeret over amerikanske Ling.

Ling Skin Care beskæftiger sig med hudpleje af høj kvalitet. Det er effektive produkter, som kan komme de fleste hudproblemer til livs – akne, ældringstegn, fedtet hud, tør hud – de har et svar på det meste :-) Her synes jeg, det er superfedt, at de laver deres “Discovery” kits. Det er trods alt dyre produkter, så det er rart, at man kan få chancen for at prøve det af til lidt billigere penge. Her ser I Hydration Discovery Kit‘et, som byder på tre virkelig gode produkter til tør hud.

Ling, Ling Skincare, Discover Hydration kit, skincare, moisture, hydration, blog, beauty blog, beautyblog, skønhedsblog, skønhed, hudpleje, fugt, creme, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight

Repleneshing Hydrator er et virkelig cool produkt, som ikke minder om noget, jeg har brugt før. Det er en tynd, nærmest væskelignende konsistens, som fugter omgående helt uden at fedte. Jeg bruger den hver morgen efter at have renset mit ansigt, og den lægger en rigtig god base for min fugtighedscreme.

Moisture Plenish er også et sejt lille vidundermiddel. Det er en reparerende serum, som stimulerer cellefornyelsen.  Den indeholder hyaluronsyre for intens fugt, fugt-bindende sodium PCA og allantoin, som beroliger, lindrer og helbreder huden. Bruger man den nok, kan den bidrage med masser af glød til ansigtet.

Elastin Collagen er en lotion, der virker både opstrammende og fugtgivende. Den er supergod for et instant fugtboost! Pas dog på med at bruge den lige inden påføring af makeup – der dryssede den lidt for mig en enkelt gang.


Jeg er jo en sucker for hudpleje, så for mig er det altid spændende at prøve noget nyt! Ling er jeg positivt overrasket over, og de har en bred vifte af spændende og nytænkende produkter, som jeg klart vil holde øje med fremover. Det, jeg især godt kan lide ved disse produkter er, at de virkelig går ind og fugtmætter huden uden at fedte det mindste! Det gør dem også egnet til langt de fleste hudtyper – også dem med uren eller fedtet hud. I kan gå på jagt i Lings spændende sager lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moonchild