2017 faves // skincare

En god nyhed til os, der ikke gider tjekke læbestiften hvert 10. minut …

La Petite Robe Noire Lip Colour’ink, guerlain, La Petite Robe Noire, lipstain, lipstick, rød lipstain, rød læbestift, tørre læber, tørrer ikke ud, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, skønhedsblog, beauty blog, review

Jeg fik med det samme lyst til at rose dette lille, fine produkt til skyerne, da Guerlains nye lip stain ramte mine læber for første gang i lørdags.

Den flittige læser vil vide, at læbestift sjældent er noget, jeg gør mig i – i hvert fald den slags, der virker udtørrende på læberne. Det synes jeg især ofte er tilfældet med røde læbestifter. Samtidig synes jeg hurtigt, at røde læber kan blive lidt voldsomt. Med den her er der ingen problemer!

La Petite Robe Noire Lip Colour’ink er en flydende læbestift med opbyggelig intensitet. Farven holder i op til 8 timer og er  ellers nem at touche up i løbet af dagen/aftenen, hvis behovet er der! Kom ét lag for for et let og neutralt look, eller byg nuancen op med flere lag, hvis du ønsker mere drama.

Jeg har kun gode ting at sige om dette lille vidunder. Det største kompliment må nok være, at jeg har lyst til at gå ud og købe alle de andre farver – for det er godt nok sjældent, jeg går ud og køber makeup ;-)

Hold øje med Guerlains fine lancering til marts, hvor La Petite Robe Noire lander på hylderne (eksklusivt) i Sephora – i hele 14 farver! I can’t wait …

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 faves // skincare