Daisy Sunshine

Empties | April 2019

used products, products i've used up, maria nila, the body shop, wella, wella sp, vichy, garnier, micellar water, ikoo, hair mask, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk

Godmooorgen på sådan en dejlig solskinslørdag!

Der har været lidt stille herinde, men sådan er det jo gerne, når der sker forandringer omkring en. Min kæreste og jeg flyttede ind på Østerbro den 1. april, så det tog en del energi. Nu er vi faldet godt på plads, og jeg er så lykkelig både for lejligheden og for at være flyttet sammen med ham. Life is good!

Produkter, jeg har brugt op

Anyways, det var ikke det, I kom for at høre om. Jeg skal nemlig fortælle jer lidt om produkterne på billedet, som jeg alle har tømt for indhold. Den bedste vurdering kommer jo nok i virkeligheden på dette tidspunkt! So here goes:

Vichy Aqualia Thermal Rich – 189 kr. for 50 ml

Jeg synes virkelig, man får meget for pengene med Vichys hudpleje. Som I også kan læse her, er det ikke første gang, jeg bruger denne creme. En kæmpe helt i vinterperioden! Og så dufter den altså bare dejligt.

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask – 149 kr. for 150 ml

Min frisør gennem mange, mange år hjemme i Hørsholm – Ibens Klippested – brugte altid Wella. Derfor er jeg relativt bekendt med det brand og har også brugt det en del. Samtidig giver det mig bare lidt nostalgifølelser – er det mærkeligt?

Jeg synes, hårmasken her er helt fantastisk. Den dufter SÅ lækkert, og så efterlader den håret fantastisk blødt. Ingen klager herfra!

Becca First Light Priming Filter – 280 kr. for 30 ml

Okay, det sker altså virkelig sjældent, at jeg får brugt makeupprodukter op, så det siger noget om kvaliteten, når det sker. Primeren her virker opkvikkende på huden og indeholder en række ingredienser hertil. Bl.a. benytter de sig af en “Cool Light Technology”, som spreder et blødt, semi-transparent, violet lys, som lysner og udjævner problemområder. Man skal slet ikke lade sig skræmme af farven!

Jeg har brugt primeren her både under makeup og for sig selv. Jeg er en lille smule ked af, at vore kærlighedsaffære er kommet til en ende …

Ikoo Thermal Treatment Wrap – Hydrate & Shine Mask – 59 kr. for 1 behandling

Not impressed.

Jeg synes, det er sjovt at prøve produkter som dette, som er en hårmaske, der skal “wrappes” på – ligesom jeg elsker sheet masks til ansigtet. Jeg ser dog overhovedet ingen grund til, at man skal bruge 59 kroner for en engangsbehandling, der alligevel er mere besværlig end en normal hårmaske. Med Ikoo’s hair wraps skal man nemlig først vaske håret, så iføre sig masken, der skal sidde i 15-20 minutter. Til sidst skal den af, og håret skal skylles. Så går der hurtigt en time fra man er gået i bad til man er helt færdig, haha! Resultatet var ikke dårligt, men igen heller ikke bedre end det, jeg kan opnå med en normal hårkur.

Maria Nila True Soft Hair Masque – 239 kr. for 250 ml (på tilbud til 189 kr. her)

Speaking of normale hårkure – her er én, jeg godt kan lide! Jeg er kæmpe fan af Maria Nila og i særdeleshed True Soft-serien. Hovedingrediensen er arganolie, og den virker ultrablødgørende og nærende på håret. Det er en fantastisk følelse at komme ud fra badet efter at have brugt den her. Mit hår er normalt meget tørt grundet mine krøller (som jeg altid gemmer væk), så jeg elsker, når en hårkur virkelig kan få det gennemfugtet.

Garnier Micellar Cleansing Water – 70 kr. for 400 ml

Skal jeg ud og købe en ny micellar water, falder valget som regel på den her. Der er masser af value for money, og så er den god til min sensitive hud. Normal øjenmakeupfjerner har stort set altid fået mine øjne til at svide, men det er et overstået kapitel efter jeg er begyndt at bruge micellar water i stedet. Lige nu bruger jeg min Bioderma, som jeg er rigtig glad for – men Garniers er et rigtig godt budgetvenligt alternativ. Kig evt. efter den i Normal, hvor den ofte er lidt billigere :o)

The Body Shop (Spa of the World) Hawaiian Kukui Cream – 275 kr. for 350 ml

MH! Jeg er så stor fan af hele Spa of the World serien fra The Body Shop. Jeg kommer helt sikkert til at kigge efter det, når jeg mangler både shower gel, bodyscrub og creme. Hawaiian Kukui Cream dufter himmelsk. Den er tyk, som jeg rigtig godt kan lide det, og så fugter den kroppen virkelig godt. Det er fantastisk selvforkælelse, og jeg elsker især følelsen, når jeg lige har barberet ben og smører dem ind i den her efterfølgende.


Jeg håber, I kunne bruge mine små anmeldelser til noget!
Hvilke produkter har I brugt op for nyligt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daisy Sunshine