2503|15

Empties #8

Det er ikke så længe siden, at I sidst fik en omgang empties – men som jeg sagde, var der mere hvor det kom fra, og det får I her. Nu har jeg virkelig fået tømt ud og kan starte forfra med at bruge produkter op, som jeg kan anmelde til jer :)

trines wardrobe shampoo and conditioner, trines wardrobe hairoil, Jurlique love balm, clarins hand and nail treatment cream, embryolisse lait-creme concentré, nilens jord cleansing milk, nilens jord eye makeup remover, madara soothing hydration facial oil

Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo & Conditioner 89 kr var ikke nogle produkter, som gav mig den der “wauw”-effekt overhovedet. Det var en udmærket shampoo og balsam, men ikke noget jeg kommer til at købe igen. Produkterne er uden parabener, hvilket jeg til gengæld synes er super fedt at se i de lidt billigere ender.

Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum 99 kr var til gengæld et produkt fra Trine Kjær, som jeg var meget positivt overrasket over. Olien er kun på 50 ml, men er utrolig drøj i brug. Jeg har været omkring 8 måneder om at bruge denne her op, og den har kun gjort gode ting for mit hår. Hvis ikke man har råd til en af de dyre hårolier på markedet, er denne her et rigtig godt alternativ.

Jurlique Love Balm 95 kr er ikke en læbepomade, jeg har tænkt mig at købe igen. Den gjorde virkelig ingenting for mine læber, hvilket er enormt skuffende, da jeg plejer at være ret begejstret for Jurliques produkter. Produktet indeholder E-vitamin og andre lækre ingredienser, men som sagt, så gør den ikke noget specielt for mig.

Embryolisse Lait-Crème Concentré 199 kr har stået på min badeværelseshylde utallige gange nu, og jeg fortsætter med at elske den. Jeg er allerede i gang med en ny tube, og når jeg løber tør for mit lille lager af franske godter, må jeg ud og investere i flere. Den fugter min hud enormt godt uden at være for meget. Jeg tror helt sikkert, at denne her creme er noget for stort set alle, der prøver den :)

BIO Beauté by Nuxe håndcreme 87 kr har jeg været rigtig længe om at bruge op. Det er ikke særlig tit, at mine hænder har brug for den ekstra pleje, men når de så har, var denne her rigtig god. Jeg kunne måske godt undvære marcipanduften, som er en anelse kraftig efter min smag.

Nilens Jord Eye Makeup Remover 135 kr er heller ikke et produkt, jeg kommer til at anskaffe mig igen. Jeg foretrækker helt sikkert min elskede Bioderma, men hvis du er vild med Nilens Jords produkter, har jeg skrevet mere om dem her.

Nilens Jord Cleansing Milk 145 kr er en virkelig, virkelig god rensemælk! Det var et produkt, jeg virkelig glædede mig til at bruge morgen og aften. Hvis du er ude efter en ny rensemælk, så læs mere om den her :)

Clarins Hand and Nail Treatment Cream 195 kr nu skal det lige siges, at jeg har brugt en lille størrelse på kun 30 ml og at det er den store størrelse på 100 ml, der ligger til en pris af 195 kr :) Det er og bliver nok den bedste håndcreme nogensinde! Den er simpelthen så luksuriøs at smøre hænderne ind i, og derudover dufter den fantastisk. Det er helt sikkert et produkt, der ville være perfekt som gave til en mor, søster eller veninde.

Madara Soothing Hydration Organic Facial Oil 299 kr var altså ikke en ansigtsolie efter min smag. Den gjorde slet ikke noget for min hud overhovedet, som min ansigtsolie fra Pai f.eks. gør. Generelt er jeg ikke særlig begejstret for Madaras produkter, hvilket er superærgerligt, da de ellers er økologiske og spækket med gode ingredienser.

Er der nogle af jer, der har prøvet nogle af disse produkter? Og hvad synes I om dem?

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

 • lovisen

  Jeg er desværre også kun blevet skuffet over produkter fra Madara. Har prøvet en tonic til tør hud, og opdagede desværre ikke før købet at alkohol var i top 3 på ingredienslisten. Min hud tørrede helt ud af den, så den røg ud.. Har også prøvet en hpndcreme derfra, og den lugter virkelig dårligt af salve, og den giver heller ikke megen fugt til hænderne… Så at hele linjen var sat meget ned i min Matas, så tænker de måske har svært ved at sælge produkterne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er simpelthen så ærgerligt når en hel række produkter ikke virker på én :/
   Jeg må nok ærligt indrømme at jeg ikke er helt så fan af alt det øko i min hudpleje, haha! Jeg synes bare ikke rigtigt det gør noget godt for min hud…
   Rigtig god aften
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2503|15