Sale faves

Empties #10

Det er ikke så forfærdelig længe siden, at jeg sidst uploadede et indlæg med opbrugte produkter, og det er nok heller ikke det sidste indlæg her i øjeblikket omkring lige netop dette emne, for jeg har brugt en helvedes masse produkter op på det sidste, og nu skal de altså bare ud! Så jeg håber, at I kan bære over med mig ;)

vaseline body lotion, empty products, empties, issey miyake, ren cleansing milk, & other stories body scrub, kerastase elixir ultime, decubal shower oil, bioderma michellar water, ysl rouge volute perle, maybelline concealer, kiko sun block spf 50, beauty, beautyblog, beautyblogger, skønhedsblog

1. & Other Stories Body Scrub, 75 kr:  Er og bliver den bedste bodyscrub, jeg nogensinde har haft fingrene i. Jeg har prøvet både billige og dyrere alternativer, og jeg vil sige, at denne her stadig er min favorit. De har så mange forskellige, der dufter fuldstændigt fantastisk, så næste gang I går rundt ved Amagertorv, så smut lige ind i & Other Stories og tjek denne her ud ;)

2. Decubal Shower and Bath Oil, 65 kr: Jeg mener, at jeg har snakket om denne her før på bloggen, da jeg nemlig har brugt hele to af dem op, men hold nu op, hvor er den god. Jeg kunne sagtens finde på at købe denne her igen, hvis min hud havde brug for en omgang seriøs SOS-pleje. Det er mere et vinterprodukt, så der går nok lidt tid, før jeg får fingrene i den igen, men virkelig lækkert produkt, som fugter huden utroligt godt.

3. Vaseline Body Lotion, 30 kr:  For sølle 30 kroner kan man næsten ikke gå galt i byen med denne her. Jeg var virkelig positivt overrasket over denne her body lotion! Den fugtede min hud rigtig fint, samtidig med, at den tørrede hurtigt ind i huden, hvilket er et must for mig, når det kommer til body lotions! Kæmpe fan her.

4. REN Evercalm Gentle Cleansing Milk, 225 kr:  Denne her bandit har jeg lavet et seperat indlæg om lige her, så jeg vil ikke gå særligt meget i detaljer. Jeg var virkelig glad for denne her cleanser – mit eneste problem med den var, at jeg synes, produktet løb tør rigtig, rigtig hurtigt; efter en måned var den altså tom. Så vil jeg langt hellere bruge penge på noget andet, der holder længere. Det er desværre tit sådan det er med rensemælk, de forsvinder hurtigt!

5. YSL Rouge Voulupté Perle (Farvenummeret er kradset af…): Denne her er en rigtig gammel sag, som jeg købte engang på tilbud i Matas da jeg gik i 1.g, haha! Dengang var jeg ellevild med den luksuriøse sag, men nu, er jeg altså blevet lidt mere kritisk i forhold til, hvad jeg forventer af en dyr læbestift. Denne her sad virkelig meget i rillerne på læberne, også selvom man ikke har specielt tørre læber. Super smuk farve, men jeg var altså ikke specielt imponeret af selve formularen.

6. Maybelline Eraser Eye Concealer i “Light”, 85 kr: Det her er faktisk ikke min concealer, men Camillas. jeg har dog fået lov til at prøve den en enkelt gang, og hold nu op hvor er den god! Den har været ret meget rundt omkring i blogland de sidste par år, og jeg har nu affundet mig med, at jeg også må have fat i den, når jeg selv er løbet tør for concealers. Den er fuldstændig fantastisk! Desværre kan man ikke få den i Danmark, men Camila og jeg selv planlægger en lille bestilling fra Feelunique snart ;) De har forresten altid gratis fragt – WIN! 

7. Kiko SPF 50 Balm: Dette produkt har jeg faktisk ikke brugt op endnu, men det har et par år på bagen, og når det gælder produkter med solfaktor, skal man altså være lidt forsigtig. Derudover var jeg ikke særlig glad for produktet – konsistensen var meget hård og cremen var helt hvid, når man puttede det på huden… og sådan blev det altså ved, ligegyldigt hvor meget man prøvede at blende det ind!

8. Bioderma Solution Micellaire, 119 kr:  Denne her bandit har været med utallige gange her på bloggen, men det er altså også good stuff! Jeg bliver altid lidt ærgerlig over at have brugt en af disse op; jeg er i gang med den sidste i min stash herhjemme og så må jeg altså til udlandet og stocke up! Fantastisk produkt, intet mindre.

9. Kérastase Elixir Ultime Hair Mask: Denne her er jeg altså ked af at skulle skille mig af med! I kender vel efterhånden min kærlighed til Kérastase, og denne her er altså ingen undtagelse! Den efterlod mit hår silkeblødt, og jeg kommer nok til at kaste mine penge efter den igen engang i fremtiden, selvom den er lidt pricy! Jeg har skrevet et seperat indlæg om hele serien lige her, hvis I selv skulle være interesserede i deres lækre produkter :)

10. Issey Miyake “L’eau D’issey”, 289 kr: Denne her har jeg også lidt svært ved at sige farvel til! Det er en af mine absolut yndlingsparfumer. Den dufter så rent og lækkert, at jeg har svært ved at forestille mig nogen, der ikke ville bryde sig om denne duft.

Det var lidt blandede produkter herfra. Jeg håber, at I kunne lide det! Mit beautyhjerte har det altså lidt godt, når jeg får brugt en masse produkter op, haha ;)

Hav en skøn dag!

– Caro

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale faves