My first slip-ons

Empties #1

Hej piger! Som mange af jer nok kan regne ud, så elsker jeg at prøve nye produkter. Men jeg får altså også en tilfredsstillelse ved at bruge et produkt op! Spørg mig ikke hvorfor… Måske fordi jeg giver mig selv lov til at gå ud og prøve nogle nye? Her kan I i hvert fald læse mine tanker omkring hvert enkelt produkt, og om jeg kunne finde på at købe det igen :)

products, beauty, empties, clarins, korres, ace of face, decubal, skin, cream, beauty blogger, blog, blogger, bblogger, review, beauty review

Korres Bodymilk Bergamot Pear Bodymilk var fantastisk. Jeg havde aldrig før prøvet noget fra Korres, så da jeg fik denne her af min kærestes forældre i julegave, var jeg meget nysgerrig! Det er en rigtig lækker bodylotion med en lidt tyk konsistens (hvilket jeg er fan af), som trænger rigtig hurtigt ind i huden. Nu er jeg ikke særlig sart hvad angår bodylotions,  jeg plejer faktisk bare at snuppe hvad der lige er på tilbud i Matas. Men hvis jeg skulle forkæle mig selv, så kunne jeg helt sikkert godt finde på at købe denne her igen!

Decubal roll-on deodorant prøvede jeg for nogle måneder siden, da jeg havde fået ret irriteret hud under armene. På apoteket sagde de, at denne her ville få min hud til at slappe af og samtidig virke effektivt… Jeg må altså være ærlig og sige, at det gør den ikke. Det er selvfølgelig et plus, at den er uden parfume, men ellers er den altså ikke noget at råbe hurra for.

Ace of Face mascara var rigtig god de første to uger. Den gav lange, smukke og meget fyldige vipper. Men lige pludselig var vi bare ikke rigtig på bølgelængde og den efterlod mine vipper klumpede og med små sorte rester under øjnene… Der findes rigtig mange gode drugstore mascaraer på markedet, såsom L’oréal Volume Million Lashes. Den ville jeg klart anbefale frem for denne her.

Clarins Cleansing Milk Combination or Oily Skin er fast inventar på min badeværelseshylde. Jeg har været igennem en hel række flasker af den her og er allerede i gang med en ny. Det er den bedste rensemælk efter min mening, og så dufter den super godt! Den er lidt pricy, men hvis du er ligesom mig og elsker lækre hudprodukter, er denne her lige sagen :)

Mac Mineralize Skinfinish “Medium Plus” er den bedste pudder, jeg nogensinde har prøvet. Den efterlader på ingen måde min hud med en “kaget” finish, men giver den helt rette dækning. Jeg er ikke storforbruger af pudder, men når min t-zone holder sin egen fest, så er denne her supergod lige at hive frem fra tasken. Vil jeg købe den igen? Helt sikkert!

Sebastian Whipped Créme var en fantastisk hjælp til at give mit hår lidt ekstra volumen. Jeg nød det forhold vi havde sammen, men jeg må være ærlig at sige, at jeg virkelig synes den er alt for dyr til, at jeg vil købe den igen. Så hellere en lækker læbestift ;) Hvis nogle af jer har prøvet en rigtig god hårmousse, som er mere i den billige ende, må I endelig sige til!

Orofluido hair mask havde sat mine forventninger højt oppe, da jeg er mega, mega, MEGA fan af deres hårolie. Men deres maske gjorde det bare på ingen måde for mig… Den efterlod ikke mit hår super blødt, faktisk var der ikke rigtig nogen forskel. Det er en lidt dyr sag, og jeg står altså fast ved, at der findes meget bedre alternativer på beautyhylderne!

Bourjois Healthy Mix Foundation er og vil altid være den bedste foundation, jeg har prøvet. Der er ikke rigtigt noget, som kan komme i nærheden af denne. Den giver en glowy finish, har en let dækning og ligner faktisk bare et ekstra lag hud. Denne her skal jeg helt sikkert have fat i igen :)

Vichy Aqualia Thermal Day Cream-Gel fik jeg i gave, da jeg for et halvt års tid siden gik lidt hudpleje-amok på apoteket. Det var faktisk en fin størrelse på 30 ml, og jeg vil sige, at det er en rigtig lækker dagcreme, som jeg sagtens kunne finde på at købe og bruge igen. Jeg har dog lidt svært ved at slippe min Embryolisse Lait Creme, som er og bliver min absolut yndlings dagcreme :) Men hvis man er vild med Vichys produkter, burde man helt sikkert give denne her en lille kigger!

Det var lidt af en lang smøre – jeg håber, at I bærer over med mig! Jeg blev student i tirsdags og går faktisk nu bare rundt og nyder det vilde studenterliv med mine dejlige veninder :) God søndag derude, piger!

– Caroline

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My first slip-ons