Test af Goodiebox - Del 5

Elizabeth Arden Prevage City Smart

elizabeth arden, elizabeth arden skincare, arden active skincare, bblogger, bbloggers, beauty blog, beautyblog, skønhedsblog, makeupblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Elizabeth Arden Prevage City Smart + DNA Enzyme Complex + Anti-Pollution + Antioxidants Broad Spectrum SPF 50 PA +++ Hydrating Shield. Et meget langt navn, men også et fuldstændigt fantastisk hudplejeprodukt! Elizabeth Arden introducerer nu et innovativt produkt, som har til formål at beskytte huden mod miljømæssige faktorer. Huden bliver hver dag skadet af miljøet. Faktisk skyldes 80% af alle hudens synlige ældningstegn ydre påvirkninger såsom UV-stråler, forurening og røg.

Det er første gang jeg prøver hudpleje fra Elizabeth Arden og jeg vil sige, at jeg indtil videre er meget imponeret. Produktet er udviklet i samarbejde med førende forskere, kemikere og hudlæger, hvilket jo er enormt betryggende! Det er meningen, at produktet skal påføres dagligt og beskytte mod forurening og UV-stråler og indeholder derudover også DNA Enzyme Complex, som styrker huden. Ved at bruge City Smart opnår man en mere ungdommelig, glattere, lysere og mere beskyttet hud. Jeg har kun brugt produktet i en uges tid, så det kan jeg ikke fortælle så meget om endnu, men min hud har helt sikkert set rigtig fin ud hele ugen ud.

kk107

Hvorfor er solbeskyttelse så vigtigt?

Selv troede jeg, at jeg var en solbeskyttelses-ekspert, men jeg tog fejl! Efter at have læst mere om City Smart og konsekvenserne ved ikke at bruge SPF, blev jeg klogere. Der er nogle lidt fancy sætninger i nedenstående tekst, men jeg håber, at det er til at forstå! ;)

UV-stråler og forurening (mest i byområder) skader faktisk huden helt ned til cellernes DNA. Vi ved alle at solens skadelige stråler er kendte for at give synlige ældningstegn, og nu viser nyere undersøgelser, at det også er vigtigt at beskytte huden mod luftforurenende partikler. De luftforurenende partikler skaber frie radikaler, der svækker hudens evne til at producere kollagen og elastin samt bevare fugtniveauet, hvilket resulterer i for tidlig ældning af huden.

Den skadelige forurening er forbundet til pigmentforandringer, betændelse, fine linjer og rynker. Derudover producerer huden naturligt DNA-reparerende enzymer, der beskytter huden mod miljømæssige skader, men med årene svækkes produktionen af disse enzymner, og huden bliver mindre modstandsdygtig.

Trio-beskyttelse: 

City Smart’s formel indeholder en avanceret Triple Action Protection-teknologi, der giver en mere ungdommelig, sundere og mere modstandsdygtig hud i tre faser:

Beskytter: Formlens Anti-Poillution Shield Technology danner en usynlig beskyttende barriere, der forhindrer skadelige stoffer samt forurenende partikler i at trænge ind i huden. Derudover indeholder den 100% mineralsk bredspektret SPF 50 beskyttelse, der filtrerer UVA- og UVB-stråler.

Forebygger: Anti-Pollution Complex indeholder en ekslusiv antioxidantkombination af idebenone, verdens mest kraftfulde antioxidant, grøn te, thiotaine, ferulsyre og L-dipeptidcarnosin, der neutraliserer frie radikaler fra luftforurening og UV-stråler, inkl. ilt- og kvælstofbaserede frie radikaler.

Styrker: Et DNA Enzyme Complex med rensende enzymer fra eksrakt af plankton, aradidopsis thaliana og ocean bacteria beskytter huden mod de skader som frie radikaler forårsager og styrker hudens naturlige reparationsmekanisme mod oxidativt stress. Hudens elastin- og kollagenmatrix beskyttes og hudens naturlige fornyelsesproces styrkes, hvilket giver en sundere og synligt stærkere hud.

kk108

kk109

Hvordan bruger jeg produktet? 

Jeg påfører City Smart som det sidste step i min hudplejerutine om morgnen, altså efter min dagcreme. Produktet har en diskret farve og optiske diffusorer, der tilpasser sig alle hudtoner og makeupprodukter, ligesom L’Oréals CC cream, hvis nogle har prøvet den! Jeg bruger personligt ikke foundation til hverdag, men jeg kan rigtig godt lide, at City Smart tilfører min hud en smule dækning, som ser meget naturlig ud. Jeg prøvede for sjov at se hvordan produktet fungerede med en foundation ovenpå den anden dag, og det ser stadig meget fint ud.

City Smart kommer i en luftfri polyfoil-pumpe, hvilket er et kæmpe plus for mig! Så behøver man ikke stikke fingrene ned i en krukke og tænke på bakterier ;) Produktet tilstopper ikke mine porer, indeholder ingen parabener og er dermatologisk testet. Alt i alt har jeg absolut INTET dårligt at sige om det her produkt! City Smart kan anvendes af alle aldre, hudtyper og bekymringer, så den kan skrives på ønskelisten af alle ;)

Produktet ligger til en pris af 475 kr, hvilket i første omgang lyder ret pebret, men i forhold til forskningen bag produktet og de fantastiske ingredienser synes jeg faktisk, at det er en helt fair pris. Jeg er i hvert fald virkelig imponeret, og det er helt sikkert et produkt, jeg ville købe igen :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Goodiebox - Del 5