Mádara lip care

Elizabeth Arden Eyes Wide Open Color Collection

elizabeth arden, elizabeth arden makeup, elizabeth arden beauty, elizabeth arden eyes wide open color collection, elizabeth arden spring, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg vil sige, at det var i 2016 at jeg opdagede hvor gode Elizabeth Ardens makeupprodukter er! Så da jeg fik denne her SMUKKE øjenskyggepalette hjem var jeg helt oppe og køre! Jeg mener bare… Hvor smuk er den lige?!

Kollektionen består af Little Black Compact (som er paletten på på overstående billede) hvor man kan vælge og kombinere trioer af øjenskygger som passer til ens preferencer, Lasting Impression Mascara og Statement Brow. Både mascaraen og brynproduktet vil jeg tale om i et senere indlæg, så stay tuned :)

Der er 10 små forskellige trioer i denne her serie og jeg har været så heldig at få paletten med trioerne “You Had Me At Merlot” (de rødlige nuancer) og “Love of Grey” (de kølige nuancer).

01483

Det er anbefalet at duppe farverne blidt på øjenlåget, så man opnår det pæneste resultat. Ved at duppe skyggerne på forhindrer man at skyggerne drysser, da det godt kan ske med så glitterende produkter. Hvis man bruger denne metode opnår man en super fin, sheer effekt, men vil man derimod gerne have en intens effekt med skyggerne kan man med fordel bruge en fugtig pensel, så er der altså spark på :)

Jeg er SÅ vild med de her nuancer, og synes det er den perfekte forårspalette. Jeg smider nok et lille look op med begge trioer snart, lad mig endelig vide hvis det er noget I gerne vil se :)

Wide Open Color Collectionen fås nu og paletten ligger til en pris af 380 kr med compact + 2 stk. trio. Ret fair pris synes jeg!

Kærligst,
Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mádara lip care