Empties #1

Ebay tip: hair ties til en 5’er

God eftermiddag, ladies! Tjekker lige ind for at dele et lækkert ebay-tip med jer. Hair ties er jo ret meget i rampelyset for tiden, men jeg er lidt for nærig til at betale 80 kroner for fem elastikker, som Kitsch‘s fine varianter koster. Derfor satte jeg mig til at lede lidt på ebay, og søreme om jeg ikke fandt en sælger, der havde hair ties i en masse afskygninger til en flad 5’er og gratis fragt. Dét er lige til at overskue, synes jeg (hvordan kan de på nogen måde tjene noget på det?!)! I kan finde dem lige her. Jeg har valgt nr. 6, men man kan også købe dem i fine mønstre og enkeltfarver.

Jeg har faktisk også været inde for at finde nogle skånsomme sorte elastikker til mit hår, og der var der også gevinst. Jeg fik 10 rigtig lækre bløde elastikker til en 10’er lige her.

Jeg håber, at mit lille tip kunne bruges! Jeg skal til at gøre lejligheden lidt pæn – vi holder anti-roskilde uge herhjemme, så der er masser af tøsehygge og fest og farver. I aften står den på Tequila Night! Vi har det nu meget sjovt ;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties #1