Elizabeth Arden Hudpleje

Det allervigtigste, når du skal have en brazilian …

… er, at du føler dig i trygge hænder! Jeg har nu været igennem min anden brazilian-behandling med sugaring, og der er intet mindre end en verden til forskel på mine oplevelser de to steder, jeg har været. Allerede her skal jeg nævne, at Signe Heindorfs klinik i Store Kongensgade tager rollen som den gode oplevelse.

signeh.dk, signeh, signeheindorf, signe heindorf, clinique, signe heindorf clinique, skønhedsklinik, impression pr, skønhedsbehandling, sugaring, brazilian, voksbehandling, brazilian voks, brazilian sugaring, blog, blogger, skønhedsblog, skønhed, beautyblog, beauty blog, blogger, beauty blogger, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight

Som Caro hintede om i sit indlæg om den fine shellac-behandling, hun havde fået hos Signe Heindorf, så var jeg afsted samtidig i en lidt anden anledning. Jeg var nemlig nede i deres fine underetage og få en brazilian sugaring af Bianca.

Min første behandling fik jeg på en klinik på Vesterbrogade, som jeg ikke lige husker navnet på. Behandleren var bestemt ingen ubehagelig person, men hun forstod simpelthen ikke at få mig til at føle mig godt tilpas. Jeg skal ikke gøre mig klog på hendes kompetencer, og hun er helt sikkert udlært i teknikken, men umiddelbart betvivler jeg stærkt, hvor længe hun har beskæftiget sig med sugaring, og det er tydeligt, at kompetence her kommer med real-life erfaring! Behandlingen blev langtrukken og utroligt smertefuld – på trods af, at jeg har en rimeligt høj smertetærskel, især når jeg er forberedt på smerten. At en brazilian er smertefuld kommer vi nok ikke udenom, men når man ligger på en briks med spredte ben og direkte udsyn til herligheden, vil man i det mindste gerne føle sig i trygge hænder.

En tryg atmosfære er virkelig noget, Bianca hos Signe Heindorf Clinique forstår at skabe. Man bliver mødt af en dejligt positiv person, og så går vi ellers lige til sagen. Inden selve behandlingen går i gang, går Bianca meget op i, at man netop har den her “velvære-følelse”. Det sørger hun bl.a. for ved at få mig til at snuse til en pude, der er blevet dryppet med lavendelolie, der er kendt for at berolige nerverne. Det kan meget vel være indbildsk, men jeg følte faktisk virkelig, at det hjalp mig til at slappe helt af inden behandlingen!

Jeg synes ikke, der gik mange dybe vejrtrækninger, før jeg var færdig, fin og glat, og resultatet var helt perfekt og meget bedre end sidste gang! Bianca har en sikker hånd og går virkelig effektivt til værks.

signeh.dk, signeh, signeheindorf, signe heindorf, clinique, signe heindorf clinique, skønhedsklinik, impression pr, skønhedsbehandling, sugaring, brazilian, voksbehandling, brazilian voks, brazilian sugaring, blog, blogger, skønhedsblog, skønhed, beautyblog, beauty blog, blogger, beauty blogger, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight

Hvis du selv overvejer at begynde på voksning, er Bianca din perfekte første gang ;-) Helt generelt vil jeg selvfølgelig give mine varmeste anbefalinger af klinikken til alle, der er interesseret i at få voksbehandlinger. Jeg kommer i hvert fald tilbage næste gang, jeg trænger og budgettet er til det!

Jeg håber, I kunne bruge mine oplevelser til noget og det ikke blev alt for intimt til jer! :D

En brazilian sugaring hos Signe Heindorf koster 495 kroner (efterfølgende 395 kroner, hvis man er tilbage inden 4 uger). I kan læse mere om behandlingerne lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden Hudpleje