Nilens Jord SS17

Depend Spring 2017

Depend Cosmetics er et enormt nostalgisk mærke for mig! Jeg elskede de små neglelakker i mine helt unge teenage år og gik ofte i Matas for at se om der var kommet nye farver i sortimentet. Ja, jeg har altid været lidt af en beautyjunkie! Nedenfor vil jeg snakke lidt om deres nye forårskollektion samt et par andre produkter fra deres sortiment. Jeg håber, at I kan lide det :)

depend, depend nailpolish, depend neglelakker, depend spring 2017, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

DEPEND 7 DAY 

Deres 7 day neglelakker har til formål at holde i op til syv dage og give en “gel” effekt. Selv synes jeg at gelnegle er SÅ smukke og jeg ville ønske at mit SU budget tillod mig at få det lavet en gang imellem, men det har jeg altså lidt svært ved at retfærdiggøre ;) Depend er kommet ud med hele tolv nye farver både med glimmer og uden. Alle farverne er SÅ smukke, jeg har helt svært ved at vælge hvilken en der skal på neglene næste gang…

01474

01478

Jeg vil helt sikkert anbefale at man køber dette lille starter kit, hvis man vil i gang med de smukke 7 day lakker. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men laver selvfølgelig et indlæg med dem når jeg har testet dem! Jeg har dog hørt utrolig godt om dem fra andre neglefreaks :)

01475

Jeg kom straks i forårshumør da jeg åbnede pakken med de her fine farver! Jeg er ikke bange for farver på neglene, men foretrækker oftest en lak uden glimmer, så da jeg så hvor pigmenterede de her er kunne jeg slet ikke få armene ned.

dependspring_01

Jeg er en kæmpe fan af blå nuancer på neglene, så naturligvis skulle denne her mintblå på med det samme. Hvor smuk er den lige?! Lakken er meget hurtigt gået hen og blevet en favorit. Den var utrolig nem at påføre og tørrede hurtigt med blot to lag. Kæmpe, kæmpe fan!

01477

Depend har et hav af farver i deres sortiment og en ting jeg virkelig elsker ved brandet er størrelsen på neglelakkerne. Man bruger alligevel aldrig en fuld størrelse op og her har man altså den perfekte mulighed for at prøve en farve af til kun 29 DKK stykket. Så kan det altså næsten ikke gå galt :)

 

01479

Siden brands begyndte at lancere disse former for neglelakfjernere har jeg stortset ikke brugt andet! Det er jo så nemt og handy at man ikke skal finde vat frem. Dovenskab længe leve ;)

Jeg håber, at I selv fik lidt inspiration til at få lidt farver på hænderne nu hvor solen så småt er begyndt at skinne lidt :)

Jeg kommer til at lave lidt flere indlæg med Depend her på bloggen over det næste stykke tid. Jeg havde ingen idé om at de både lavede bryn, hår og kropsprodukter udover neglelakker?! Jeg har været så heldig at teste lidt forskelligt fra deres sortiment, så stay tuned!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord SS17