Favoritter i september

Den perfekte hverdagsmakeup

la mer, the soft fluid longwear foundation, make up for ever, Ultra HD Microfinishing Pressed Powder, specktrum eyebrow brush, maybelline tattoo brow, mac paint pot bare study, clarins sos primer, 00 universal light, nudestix, nudies all over face color, brown sugar baby, clarins supra volume mascara, camlla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, beauty blog, skønhedsblog, hverdagsmakeup

Ofte bruger jeg ikke særligt meget makeup til hverdag, og mange dage kan det lade sig gøre med bare disse syv produkter, som jeg virkelig holder af!

For mig behøver hverdagsmakeup ikke være “extra”, men den skal stadig være lækker og holdbar. Dét er vigtigt! At jeg kan føle mig smuk selv med lidt. Det synes jeg, at jeg kan med produkterne på billedet her.
Så lad mig fortælle jer lidt om dem …

la mer, the soft fluid longwear foundation, make up for ever, Ultra HD Microfinishing Pressed Powder, specktrum eyebrow brush, maybelline tattoo brow, mac paint pot bare study, clarins sos primer, 00 universal light, nudestix, nudies all over face color, brown sugar baby, clarins supra volume mascara, camlla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, beauty blog, skønhedsblog

Mine favoritter til den perfekte hverdagsmakeup

Rækkefølgen er den samme, som jeg påfører produkterne i.

Clarins SOS Primer “00 Universal Light”

vejl. udsalgspris 270 DKK – lidt billigere hos Feelunique med ovenstående link
Jeg har vist rablet lidt om denne primer før (også her og på Instagram). Det er der en god grund til, for det er virkelig en af mine yndlingsprimere, når jeg ønsker mig en god base, der samtidig får min hud til at se frisk og glowy ud. 

La Mer The Soft Fluid Longwear Foundation SPF20

vejl. udsalgspris 770 DKK
I know – den her er ikke billig. Er man til luksus og pæne ting, får den dog mine varmeste anbefalinger. Jeg synes, at La Mers foundation lægger sig superfint på huden med en naturlig your-skin-but-better finish. Og den kan selvfølgelig bygges op, hvis man foretrækker lidt mere dækning. Den har solfaktor i, hvilket også er en fordel i min optik, konsistensen er skøn, og så har den gode, plejende egenskaber, som vi jo kender La Mer for. Jeg påfører den som regel med min Flat Cut Brush fra Nilens Jord, som jeg også har skrevet lidt om her.

Efter min foundation bruger jeg concealer under øjnene for at viske mørke rander ud. Her er jeg særligt glad for Infallible More than Concealer fra L’Oréal Paris lige pt.

Nudestix Nudies All Over Face Color “Brown Sugar, Baby”

vejl. udsalgspris 240 kroner
Jeg er SÅ glad for Nudestix’ stifter. Kvaliteten er fantastisk, de blender smukt og naturligt ud, farveudvalget er godt og indpakningen er praktisk. “Brown Sugar, Baby” elsker jeg at bruge som bronzer i ansigtet, hvor jeg dupper den på i 3-taller langs siderne (you know, i kanten af panden, på mine kindben, langs kæbelinjen …). Den giver så fin en glød til ansigtet, som stadig ser virkelig naturlig ud. Man skal nemlig ikke lade sig skræmme af farven her, da de virkelig blender ud ved påføring. Du kan også sagtens bruge den som fx øjenskygge eller på læberne (deraf navnet, høhø).

Mac Paint Pot “Bare Study”

vejl. udsalgspris 175 DKK
Jeg er ret sikker på, at det her er min tredje Paint Pot i “Bare Study”. Mac’s Paint Pots er de perfekte cremeøjenskygger i mine øjne, og “Bare Study” den perfekte nuance i nude shimmer. God både for sig selv og som base for pudderøjenskygger. ELSKER!

Make Up For Ever Ultra HD Microfinishing Loose Powder

vejl. udsalgspris 295 DKK – spar 20% denne weekend i Magasin
Det her er muligvis den mest effektive pudder, jeg har prøvet. Man kommer langt med en lille smule på børsten, og så føles det bare som om, at den forsegler min makeup. Den giver lige den mængde af mat, mit ansigt har brug for for ikke at se skinnende (men stadig sund og dewy) ud. Jeg føler virkelig, at min makeup holder længere med den her.

Maybelline Brow Tattoo “Taupe”

vejl. udsalgspris 90 DKK – lidt billigere hos Feelunique med ovenstående link
Lige for tiden bruger jeg mest brow pomade, og jeg har på det sidste eksperimenteret med lidt forskellige af den budgetvenlige slags, herunder Gosh, Nilens Jord og denne. Jeg synes, at Maybelline’s udgave er supernem at påføre og samtidig har den helt perfekte kølige nuance. Den er dog ret intens, når man først påfører den, så man skal lige sørge for at børste brynene igennem.

Min rutine er altid, at jeg påfører, børster, påfører lidt ekstra i evt. huller, børster igen og så tager jeg simpelthen en vatpind rundt om brynene for at gøre dem helt skarpe. Til sidst slutter jeg af med en gennemsigtig bryngel. Jeg kan også godt lide at bruge en mat highlighter under brynet.

Jeg har netop fået mig en ny børste til brynene fra Specktrum – den er jeg virkelig glad for! Jeg kan ikke længere finde den seperat, men den fås også som en del af dette CUTE sæt. Det er et virkelig fedt og budgetvenligt(!) mærke, som jeg først lige har stiftet bekendtskab med. De laver de fedeste, smukkeste kollektioner! De har fx rigtig meget med Disney tema, ligesom at denne er fra deres Minnie Mouse kollektion. Elsker det! Man kan købe dem både på LookfantasticAsos og Zalando, så de er også relativt lette at få fat i.

Clarins Mascara Supra Volume “01 Black”

vejl. udsalgspris 225 DKK – billigere hos Feelunique med ovenstående link
Nå, det blev til en lang snak om bryn og nye børster – videre til vipperne! Her bruger jeg min yndlingsmascara fra Clarins, som giver den mest fantastiske længde og volumen med en intens sort farve. Jeg er virkelig sindssygt glad for den her!

Når vejret ikke holder tørt, bruger jeg for det meste min Lash Volumiser 38° mascara fra Sensai. Den er også helt fantastisk og ikke mindst superholdbar i vådt og fugtigt vejr. Der skal nemlig varmt vand til, før denne mascara rykker på sig.


Det var lidt om mine hverdagsfavoritter, som jeg håber, kan inspirere dig!

Hvordan ser din hverdagsmakeup ud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i september