Friske lokker hver dag – med duften af sommer

Den hidtil bedste danske lancering i 2017: Aurelia

aurelia, skincare, probiotic skincare, probiotisk hudpleje, probiotic, best skincare, hudpleje, naturlig hudpleje, økologisk, dk, blog, blogger, beauty, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, bloggers delight

Forleden dag var jeg til et af de skønneste events længe, da agenturet Elements havde inviteret til lancering af det engelske brand Aurelia, som netop er landet på hylderne i Danmark.

Det må næsten være noget med det britiske folk, for sidst jeg var til et så skønt og jordnært event, var da jeg blev inviteret til lanceringen af Jo Malone, som jeg roste til skyerne. Her satte Claire, den seje grundlægger af det forholdsvist nye, probiotiske hudplejebrand, sig til rette med os ved bordet til afternoon tea og en spændende snak.

Jeg blev hurtigt hooked på Aurelia allerede da Claire fortalte om deres historie, og især da hun stolt fortalte om de mere end 70(!) priser, de har vundet siden mærkets grundlæggelse i 2014. Det er altså ret godt klaret! Endnu mere hooked blev jeg, da de sendte deres bestsellers på rundtur i lokalet.

Efter at have prøvet deres produkter på min hud i en uges tid, er jeg stadig meget begejstret, og både morgen- og aftenresultatet nydes i store træk! Jeg er helt overbevist om, at jeg skal have fingrene i flere af deres produkter.

Jeg har naturligvis meget mere at fortælle om Aurelias produkter, så der vil helt sikkert komme indlæg løbende, hvor de sniger sig ind. Indtil da kan I læse meget mere om Aurelias opståen lige her – det er altså god og inspirerende læsning!

Aurelia forhandles fysisk og online hos Magasin og vil senere komme til Illums nye skønhedsafdeling.
Har I hørt om mærket før? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friske lokker hver dag – med duften af sommer