Sneak Peak: Maria Nila Head & Hair Heal

Delilah Cosmetics

kk61

Det er første gang, at jeg har fingrene i Delilah Cosmetics, så da denne pakke kom ind ad døren, var jeg enormt begejstret (- jeg flåede nærmest pakken op) for at teste produkterne.

delilah, delilah cosmetics, bblogger, bbloggers, beauty bloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Til test har jeg været så heldig at modtage en highlighter, bronzer, øjenbrynspencil og concealer. Produkter, man helst ikke vil undvære i hverdagen ;)

kk62

Produkterne er ligger helt sikkert i den dyre ende, men det hjælper altså på det, når de kommer i de her fine “poser”, very Chanel!

kk63

Sunset Matt Bronzer i “Light Medium”:

Det kan være rigtig svært at finde en bronzer på markedet uden glimmer i. Tit er det ikke noget, som man kan se, når man først har lagt den på huden, men jeg kan nu alligevel godt lide, at denne her er helt mat;) Jeg har modtaget den lyseste af de to bronzers Delilah har, og jeg vil sige, at jeg er ret imponeret. Den er nem at blende ud og er dejligt pigmenteret. Det skal dog lige siges, at den er forholdsvis mørk i tonen, så hvis man er blegere end jeg selv er, så tror jeg man skal lede et andet sted, hvis ikke man vil ligne en appelsin i hovedet ;)

 

kk64

Pure Light Illumination Powder i “Aura”:

Jeg er blevet ret besat af highlighters på det sidste. Lige pt. er det min Bobbi Brown Shimmer Brick, som jeg har liggende i min makeup pung, men for at være ærlig, så tror jeg at den bliver udskiftet med denne her sag for en stund, for dette produkt er intet mindre end perfekt! Billedet retfærdiggør slet ikke, hvor smuk denne her highlighter er, desværre! Det er den helt perfekte gyldne, skinnende pudder uden at være for glitrende – man kan sagtens bruge den til hverdag! Den sidder rigtig flot på huden uden at sætte sig i porerne på huden, meget fint produkt:)

kk67

Brow Line i “Ash”: 

Hvis I følger med på min Instagram (@carolineovergaard) er der måske nogle af jer, der har bemærket, at jeg har fået en masse lyse striber i mit hår. Min egen naturlige farve lægger sig meget mere op ad det lyse, og da jeg havde lidt af en “hårkrise” tilbage i september, er det SÅ skønt at have det lyse tilbage. Det betyder også, at jeg er nødt til at bruge en lysere øjenbrynsfarve, bare for at få det hele til at matche lidt. Jeg har hørt enormt godt om denne her rundt omkring i blogland, faktisk er der mange der siger at den minder utrolig meget om Anastasia Beverly Hills’ Brow Wiz (som jeg ikke har prøvet, men som har fået lidt af en kult-status på markedet). Denne her har den helt rigtige kølige nuance, som ikke får mine bryn til at se for optegnede ud. Derudover elsker jeg at den har en lille spole i den ene ende, så bliver det bare ikke nemmere!
kk68 Fade Away Future Resist Concealer i “Stone”: 

Jeg elsker at bruge denne slags concealer under øjnene, da jeg synes, at de highlighter området under øjnene rigtig fint. Denne her er ingen undtagelse! Jeg er for det første vild med farven, som har en lyserød undertone, hvilket er perfekt til de blålige rander under øjnene. Produktet er utroligt pigmenteret, så man behøver ikke engang bruge en anden concealer under. Det skal dog siges, at hvis man har tør hud, er denne her concealer nok ikke lige sagen. På min normale til kombinerede hud sidder den rigtig fint, men jeg prøvede den på Camilla (som har forholdsvis tør hud) og den så hurtigt ret “kaget” ud på hendes hud. Jeg vil helt sikkert anbefale den til dem, med en normal til fedtet hud! :)
kk69

Her er et par swatches af tre af produkterne: bronzeren, highlighteren og concealeren. kk71 (1)

… Lidt flere swatches af pudderprodukterne :)

Det er sjældent, at jeg bliver SÅ vild med makeupprodukter, som jeg er blevet her. Jeg vil sige, at alle fire produkter har levet op til mine forventninger, og det er helt sikkert nogle, jeg vil anbefale. Som nævnt ovenfor er produkterne ikke de billigste, men jeg synes til gengæld også, at man får noget for pengene – produkterne er virkelig, virkelig gode!

Jeg fik kigget lidt på deres hjemmeside, inden jeg begyndte at skrive det her indlæg, og hold nu op, hvor har jeg forelsket mig i mange af deres produkter, eksempelvis deres Colour Blush, Time Frame foundation og Gel Eye Liner. Ja, listen er faktisk ret lang ;)

Sig endelig til, hvis I gerne vil se produkterne in action! Jeg laver snart et indlæg om min hverdagsmakeup, hvor de her helt sikkert vil indgå, så stay tuned!

Rigtig god weekend derude:)

Xx Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak: Maria Nila Head & Hair Heal