Post shower essentials

Delilah brows

delilah, delilah cosmetics, delilah brow products, delilah brows, perfect brows, brow products, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty bloggers, skønhed, skønhedsblog, makeup blog, caroline overgaard

Alt hvad jeg har prøvet fra Delilah Cosmetics har jeg været SÅ imponeret over, og de her to brynprodukter er altså ingen undtagelse. I kender mig, jeg elsker et par gode brynprodukter, da jeg synes det er er noget af det vigtigste i forhold til makeuppen. Perfekte bryn indrammer ansigtet og får bare en til at se ‘pulled together’-agtig ud. Deres Brow Line i “Ash” har jeg brugt før og ELSKEDE den. Det er den helt rigtige farve til mine bryn, er perfekt pigmenteret og holder rigtig godt i løbet af dagen. Jeg kan klart anbefale denne her.

Jeg havde dog ikke haft fingrene i deres Brow Shape som også er et virkelig godt produkt. Hvis du ligesom jeg har bryn der godt kan lide at leve sit eget liv og du i løbet af dagen godt kan opleve, at der sidder små hår her og der steder hvor de ikke skal, så er det her altså din nye bedste ven. Den får mine brynhår til at sidde lige hvor de skal hele dagen ;) Jeg har også dette produkt i farven “Ash”.

01461

Jeg håber virkelig, at der kommer et tidspunkt hvor man kan få fat i Delilah Cosmetics lidt nemmere, så man ikke behøver købe det online, for hold nu op, det her mærke er gået hen og blevet et af mine favoritter. Hvis du går og mangler nogle nye skønhedsprodukter, så ville jeg altså helt sikkert gå ind og tjekke deres produkter ud. De er virkelig, virkelig gode :)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Post shower essentials