Delilah brows

Davines NaturalTech Purifying Shampoo

davines, davines shampoo, davines haircare, davines hårpleje, davines produkter, davines naturaltech purifying shampoo, bblogger, bbloggers, beautyblog, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeupblog

Jeg har tidligere herinde på bloggen snakket lidt om, at min hovedbund har tendens til at være rimelig sart. Jeg får tit skæl (super lækkert, I know) og det er simpelthen bare det værste! Så jeg tænkte, at jeg ville prøve denne her shampoo fra Davines som har til formål at hjælpe på hovedbunden hvad enten man har tørt eller fedtet skæl.

Den bruges ved at massere produktet ind i hovedbunden og lade det virke et par minutter inden man skylder den ud. Davines anbefaler at man bruger shampooen to gange om ugen i tre uger for et optimalt resultat. Derefter kan man bruge den en gang om ugen i 2 måneder.

Jeg har ikke testet den i de to måneder endnu, men bruger den to gange om ugen og kan virkelig mærke og se en forskel på min hovedbund. Den er på ingen måde tør, fedtet eller irriteret. Det er klart et produkt jeg vil beholde i min skønhedsrutine :)

Så hvis nogle af jer også døjer med en irriteret hovedbund, så er denne her sag måske noget for jer. I kan i hvert fald finde shampooen lige HER :)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delilah brows