Sheet masks fra Bioxidea

Daisy Love

Daisy Love, Marc Jacobs, Marc Jacobs fragrance, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs Daisy Love, Daisy, Daisy perfume, daisy fragrance, fragrance, perfume, parfume, review, anmeldelse, blog, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Marc Jacobs udvider Daisy-universet – igen

I mine øjne er det altid en succes, når Daisy-kollektionen udvides. Med Daisy har Marc Jacobs skabt en sikker vinder, og enhver duft, der tilføjes kollektionen, kan umuligt blive dårlig med Daisy som base. Dog synes jeg ikke, at de tidligere Daisy-lanceringer har været specielt overraskende, da de læner sig meget op ad den originale Daisy. 

Daisy Love

Det er ikke tilfældet med Daisy Love, som afviger lidt mere fra de andre dufte i Daisy-universet. Den er varmere, sødere og lidt mere feminin. Den er mere moden, kan man nok godt sige. Foruden blomsterbladene fra Daisy-træet (obviously), bygger Daisy Love på multebær, cashmere musk og drivtømmer.

Jeg er blevet rigtig glad for den elegante tilføjelse til Marc Jacobs’ Daisy-univers, som utvivlsomt viser, at Marc Jacobs kan finde ud af andet end den klassiske Daisy-duft. Daisy Love bruger jeg, når jeg er i humør til noget elegant og feminint. Jeg vil associere duften med en romantisk date night eller finere arrangementer, men man kan også sagtens slippe afsted med at bruge den som hverdagsduft, hvis man altså er til dufte af den kaliber.

Daisy Love fås i butikkerne nu og koster hhv. 450, 575 og 765 kroner for 30, 50 og 100 ml. Den fås også som body lotion til 320 kroner. Find bl.a. duften hos Matas :-)

Har du haft næsen i duften endnu?

2 kommentarer

 • Tina

  Den duft vil jeg gerne prøve, da jeg nemlig snart skal ud og prøve nye dufte, trænger til nye duft oplevelser:-)
  Hilsner og en dejlig varm sommer til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så synes jeg helt bestemt, du skal tjekke den ud!
   Tusind tak Tina, og i lige måde :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sheet masks fra Bioxidea