Home inspo #2: Desire to Inspire

Daily eye makeup

Jeg tænkte, at jeg lige ville poste et indlæg med det øjenmakeup, jeg bruger allermest.

Til hverdag elsker jeg at bruge øjenskygger i neutrale farver, men gerne med en form for shine eller glitter i – det giver lige lidt ekstra. Lige nu har jeg en ret lys en fra IsaDora, som holder rigtig længe og kan påføres både våd og tør alt efter hvilken finish, man ønsker. Jeg bruger den som regel tør, og det giver et rigtig lækkert, shiny resultat. Brugt med sort mascara fremhæver det virkelig øjnene. Derudover har jeg en lidt mere guld-agtig nuance fra Kiko, og så min trio fra Smashbox, som jeg er rigtig begejstret for! Den ene farve bruger jeg som base, den mørkeste som en trekant yderst på øjenlåget og den lyseste som highlighter i øjenkrogen, evt. også lige under brynene.

Somme tider bruger jeg også en gel eyeliner eller sort øjenskygge i kanten. Jeg foretrækker klart gel eyeliner frem for andre slags eyeliners, dels fordi det er nemmere at påføre, dels fordi jeg synes, det giver det bedste resultat. Jeg bruger Maybellines, som er rigtig god til prisen (men vil anbefale evt. at investere i en bedre børste). En sort øjenskygge giver en lidt “blødere” finish, og det synes jeg også kan være rigtig pænt. Den, jeg har, er fra L’oréal i farven Eternal Black – den har også glimmer i, og kombineret med den fra Isadora får man en virkelig flot festmakeup!

Allervigtigst for mig er masser af sort mascara! Jeg bruger Lancôme Hypnôse, som er virkelig fantastisk. Den tillader en selv at tilpasse, hvor meget volumen, man vil have – jo flere lag, jo mere volumen. Jeg lægger rigtig mange lag, og mine vipper forbliver altid adskilte, så det ser aldrig “klumpet” ud med den her mascara. Selv om den er ret pricey, er det klart et produkt, jeg ville købe igen! Varm anbefaling herfra i hvert fald.

Jeg håber, I kunne bruge indlægget! Hvad bruger I selv af makeup til øjnene?

Næste indlæg

Home inspo #2: Desire to Inspire