Skarpe priser på favoritterne

Cushion beauty

kk102cushion, cushion beauty, sephora wonderful cushion, bblogger, bbloggers, beauty blogger, beauty blog, natural makeup, caroline overgaard, skønhedsblog
Cushion trenden har været over os i et års tid, men det er først nu, at jeg selv er faldet for hypen! Sidste år prøvede jeg for første gang Lancômes cushion foundation, og nu er der flere brands, der er hoppet med på bølgen. SEPHORA har lavet en hel serie af cushion produkter, nemlig en blush, highlighter og mat lipgloss. Alle tre produkter er blevet fast inventar i min makeuppung, og især blushen er en favorit!

Jeg er vild med et meget naturligt makeuplook, og det synes jeg helt sikkert, at man opnår ved at bruge disse cushion produkter og cremeprodukter generelt :)

Jeg har hørt enormt meget godt om L’Oréals cushion foundation (den skulle vidst være bedre end Lancômes version) så måske man skulle ud og have fingrene i den?

Xx Caro

2 kommentarer

 • Sikke et lækkert indlæg! Jeg kan helt klar selv anbefale IsaDora’s cushion foundation. Synes også at den er super lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Maja, det er jeg glad for at høre :)
   Uha, det kunne være man skulle prøve den. Jeg har altid været vild med IsaDora’s produkter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skarpe priser på favoritterne