New in: Le Specs

Contour & Highlight

God søndag formiddag, de damer!

Jeg har de sidste måneders tid været så heldig at have fået mig nogle af de bedste produkter på markedet for at kreere et smukt og forholdsvis naturligt look med både kontur og highlight involveret. Hvis ikke man har prøvet det før, kan det godt være lidt tricky, men nedenunder giver jeg et par tips til hvordan det kan gøres lidt lettere. Jeg håber, at I kan lide det :)

contour and highlight, contour, highlight, kevyn aucoin sculpting powder, too faced chocolate soleil bronzer, bars multiple, beauty, beauty blogger, beauty tutorial, bbloggers, bblogger

Jeg er den største fan af en naturlig makeup. Det er ikke særlig tit at jeg går helt amok med en rød læbe eller mega lyserøde kinder f.eks. Men en smule kontur og highlighter løfter altså bare ansigtet og får dig til at se mere frisk ud. Nedenunder kan I se hvilke produkter jeg har brugt. Jeg er godt klar over, at de alle tre er ret dyre, og jeg er sikker på, at der er mange af jer, som ikke kunne drømme om at bruge så mange penge på skønhedsprodukter, så jeg skal selvfølgelig nok nævne nogle billigere alternativer for jer ;)

De tre vigtigste produkter hvis du vil have et look der siger spar fem: en bronzer, en kontur pudder og en highlighter. Alle tre produkter findes i både creme- og pudderform. Personligt kan jeg bedst lide, hvis bronzeren og konturpudderen er i pudderform, hvorimod jeg synes, at en highligter ser mere naturlig ud, hvis den er i cremeform. Det er vigtigt at bide mærke i, at en bronzer altså ikke altid fungerer som en konturfarve. Den naturlige skygge, man gerne vil kreere er jo ikke gyldenbrun, men mere grålig, så hvis man gerne vil have det mest naturlige look som muligt, er det en god idé at investere i :)

Step 1: Jeg starter altid med at placere min bronzer i et 3-tal. Dvs. at jeg starter fra mine tindinger og bevæger mig ned og indad mod kinderne og kindbenene og igen udad længere ned mod halsen. Giver det mening? Det er nemlig de steder hvor solen naturligt ville ramme en, hvis man skulle være så heldig at få en lille tan ;) Et billigere alternativ kunne være Oriflame’s Terracotta Bronzer, som jeg før har snakket en del om (fx her). Den kan fås her

Step 2: Derefter begynder jeg på min kontur. Noget man skal huske, når man arbejder med kontur er, at den skal starte helt fra øret af og slutte der, hvor ens yderste øjenkrog starter, så ikke længere ind mod ansigtet end det – og så skal den selvfølgelig ligge lige under kindbenene. Nu har jeg selv ret tydelige kindben, men hvis man har svært ved at finde ud af hvor man skal placere produktet, kan man tage en børste og placere den på kinderne og ved den hjælp finde ud af, hvor ens kindben er – eller selvfølgelig bare suge kinderne ind, mens man påfører, som mange gør. Jeg vil sige, hellere for lidt produkt end for meget. Der er slet ikke noget flatterende ved to fartstriber ned ad kinderne, så brug bare en smule produkt i starten og byg op derfra – og husk at blende det godt ud. Det kan være rigtig svært at finde gode grålige puddere til billige penge, så jeg har faktisk ikke et i ærmet for jer… Lad mig endelig vide, hvis I selv ligger inde med et! Dog er Mac’s blush i “Baby don’t Go” et godt bud, som alligevel er lidt billigere end min version. Jeg har selv brugt The Sculpting Powder fra Kevyn Aucion, som kan findes her.

Step 3: Det sidste step (og min personlige favorit) er highligter. Jeg placerer altid min highligter på det øverste af mine kindben, næseryg, under brynbenet, den inderste øjenkrog og over øverste læbekant. Det løfter virkelig ansigtet og får dig til at se ti gange mere vågen ud. Jeg blender som regel bare produktet ud med varmen fra mine fingre; det giver det mest naturlige look for mig. Et billigere produkt der ville give samme effekt er The Body Shops Radiant Highlighter, som kan fås her.

Jeg håber, at I kunne holde denne her lange smøre ud, haha! Og at I selvfølgelig har tænkt jer selv at give kontur og highlighter et forsøg ;) Hav en dejlig søndag!

– Caro ♥

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Le Specs