Time to try: Pai skincare

Clinique Fresh Pressed Vitamin C boost 🍊

clinique, clinique skincare, clinique hudpleje, clinique fresh pressed, clinique fresh pressed vitamin c, vitamin c boost, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

I dag skal vi snakke lidt om Cliniques nyeste skud på stammen, nemlig deres Fresh Pressed Vitamin C boost. Jeg testede overstående produkter for små to uger siden og er fuldstændig blown away over mit resultat. Basically er de her produkter beregnet til at give huden en glødende og glat hud på bare syv dage. Jeg var lidt skeptisk vedrørende de syv dage, men jeg synes faktisk at jeg allerede kunne se forskel efter blot et par dage.

Hvordan virker de så? 

Som I nok kan se på overstående billede, så er det her kit et 2-trinssystem som indeholder ren C-vitamin, som jo er kendt for at være fantastiske for huden. Mange forskellige mærker lancerer forskellige produkter som indeholder C-vitamin, men Clinique har her formået at skabe nogle produkter som forbrugerne virkelig kan stole på.

Først renser man sin hud med C-vitamin pulveret, det er super nemt og effektivt! Man fugter sine hænder med vand og ‘gnider’ pulveret ind i vandet, så det får en mælket konsistens. Derefter renser man sin hud (efter man har fjernet sin makeup) som man gør med et hvert andet renseprodukt. Dette gjorde jeg både morgen og aften :)

Næste step er serummet! Den forseglede indpakning sikrer, at C-vitaminet holder sig friskt indtil man aktiverer det. Man omryster den lille flaske, og drypper to dråber sammen med sin creme morgen og aften. Her gør Clinique opmærksom på, at det ingen betydning har hvilken creme man bruger (det synes jeg altså er ret fedt!).

Clinique anbefaler, at man smider produktet ud efter syv dage, om man har brugt det op eller ej, da C-vitaminet ikke er friskt længere. Jeg vil HELT klart anbefale denne lille ‘kur’ hvis man har et kommende arrangement, bryllup, konfirmation eller bare har brug for et lækkert boost til huden. Jeg kan se en KÆMPE forskel i min huds glød og tekstur. Jeg er virkelig, virkelig imponeret over det her kit. Det er helt sikkert noget jeg skal investere i næste gang jeg har brug for en lækker hud!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time to try: Pai skincare