A hint of gold

Brun uden sol med St Tropez: det ultimative makkerpar

160717_1

Jeg sidder i skrivende stund i familiens sofa hjemme i Hørsholm, hvor jeg skal bo for en stund, og kigger ud på noget, der ligner oktober måned. Alle, der har brugt meget af sommeren hjemme i Danmark, kan nok nikke genkendende til den manglende sol, og dermed er vi nok også en del, der finder muligheden for at få sig en god tan utilstrækkelig – mildest talt!

Mens vi ikke kan gøre noget ved øv-vejret, kan vi nu stadig snyde os til en tan. Og hold op, hvor har jeg prøvet mange selvbruner-produkter i løbet af i år! Det er jeg nu meget glad for, for så ved jeg præcis, hvilke produkter, jeg gerne vil regne ud efter, når solen udebliver.

De nyeste tilkommere til min samling af snyde-cremer kommer fra St Tropez, og jeg syntes lige, at min oplevelse med dem skulle deles med jer.

Gradvist brun på 3 minutter i badet – nemt, velduftende og streak-free!

Jeg er ret begejstret for ham her. Overskriften siger lidt sig selv – dovenskab længe leve! In Shower Tanning Lotion er en drøm for os, der ønsker en naturlig, gradvis tan, som ikke efterlader mærker eller streger. Derudover dufter den SÅ lækkert af sommer og har på ingen måde den der “bilugt”, som mange selvbrunere har.

Den føles lidt som en balsam på huden og fungerer egentlig på samme måde: efter vask smører man blot den våde krop ind i cremen her (naturligvis uden vandet løber) og lader den sidde i 3 minutter. Skyl efter med varmt vand og tør blidt kroppen efterfølgende. Produktets aktive ingredienser vil begynde at virke i løbet af dagen, og ved hyppig påføring vil effekten naturligvis intensiveres. Easy-peasy!

Jeg har versionen til lys hud, og den er ret mild. Derfor vil jeg klart anbefale, at man bruger den dagligt, til man opnår et tilfredsstillende resultat.

Utålmodig? Optimér effekten med en BB-cream til kroppen!

De første par gange, du bruger In Shower Tanning Lotion vil du måske føle behovet for lidt mere – vi vil ligesom gerne se resultater med det samme. Say no more – Tinted Gradual Tan Lotion er vores ven! Denne body lotion fungerer lidt som en BB-cream og giver kroppen en lækker glød og farve ved påføring. Ligesom The Body Shop’s BB-cream til kroppen vaskes farven af igen, men samtidig inderholder St. Tropez’ version også aktive ingredienser, som opbygger en lækker, solbrun glød over tid.

Med andre ord kan du altså fordoble effekten OG se umiddelbare resultater, hvis du kombinerer dit In-Shower produkt med denne her lækre sag.


Jeg er virkelig stor fan af disse to produkter, og sammen med Marc Inbane ligger de helt sikkert på førstepladsen over selvbrunere, jeg har prøvet – og der er altså en del produkter med i dét løb ;-)

Benytter I jer selv af selvbrunere – og i såfald, har I en favorit? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A hint of gold