RPL XIII L’eau D’Ambre

Brows on a budget

01462

Selvom jeg er en kæmpe skønhedsnørd og er en sucker for high-end makeup og hudpleje, så er det noglegange en god idé lige at tage et skridt tilbage og tænke sig om. For det er altså ikke alle produkter fra de dyre mærker som performer bedre end de budgetvenlige versioner, tit gør de faktisk det helt samme. For eksempel sværger jeg til mine brynprodukter fra Benefit (og bare rolig, det gør jeg stadig), men hvis ikke budgettet lige ligger til at spendere 250-350 kr på et brynprodukt, så har jeg erfaret at Depend Cosmetics faktisk gør det vanvittigt godt på brynfronten :)

01464

De lidt billigere brands har lidt et ry for ikke at være de bedste til at kreere brynprodukter, da de tit er for varme eller for mørke i tonen. Selv må jeg indrømme, at jeg har prøvet lige netop det et par gange. Jeg blev dog virkelig positivt overrasket da jeg fik disse brynprodukter ind af døren for et par måneder siden, for de har faktisk den helt rigtige tone og er tilpas pigmenterede!

01463

Hvis ikke man er til den klassiske eyebrowpen, så laver de faktisk også en brynpomade, som er super nem at anvende.

01465

01466

depend bryn, depend brynprodukter, depend brows, bblogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, skønhedsblog

Som I kan se her på de fire swatches, så har vi altså at gøre med tilpas kølige toner, så man skal altså ikke være bange for de her små banditter, de virker altså ;)

Jeg tænker, at jeg det næste stykke tid vil have lidt mere fokus på budgetvenlig makeup, bare så alle kan være med. Jeg håber, at I vil følge med <3

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RPL XIII L’eau D’Ambre