Elizabeth Eight Hour Miracle Hydrating Mist

Brand crush #1 – Vichy

bjhbj327

Jeg starter en ny serie her på bloggen, nemlig brand crush. Det vil i bund og grund sige, at jeg skriver lidt om skønhedsbrands som jeg virkelig ELSKER og som jeg synes leverer nogle rigtig gode produkter. Som I nok kan se, skal vi i dag snakke lidt om Vichy! Så hvis du også selv er lidt en fan af mærket eller bare godt vil vide mere om deres produkter, så læs endelig med :)

Jeg har elsket Vichy siden mine helt unge teenageår. Dengang var det nok mest fordi det var prisvenligt, men stadig et mærke, som man havde forventninger til. Jeg har rigtig gode minder fra Idéalia serien (tjek endelig Camillas indlæg med Idéalia ud lige HER). Jeg har faktisk ikke tal på hvor mange serummer og dagcremer jeg har brugt op fra den serie igennem årene, haha! Idealia serien reducerer porer og giver en fantastisk glød, hvilket jo er et must i de her kolde måneder. En ny favorit fra serien er deres nye Idéalia gelé-dagcreme som er en fantastisk dagcreme hvis du ligesom mig har tendens til en fedtet hud. Den er også fantastisk under makeuppen som en slags primer.

En anden serie som jeg virkelig elsker fra Vichy er deres Aqualia Thermal. Selvom min hud godt kan blive lidt fedtet i t-zonen, så skriger den altså alligevel på fugt i disse dage. Det er især her at jeg bruger min Aqyalia Thermal Dynamic Hydration Power Serum (som desværre næsten er tom). Det er en virkelig lækker serum, som trænger utrolig hurtigt ind i huden. Fantastisk fugtbooster :)

Vichys Eau Thermale kildevandssprays er også et must i min rutine. Jeg bruger den efter at jeg har renset min hud morgen og aften og har faktisk også en lille rejsestørrelse med i min sportstaske til når jeg har været oppe og træne og har brug for en lille pick-me-up!

Vichy gør det altså også rigtig godt på kropsfronten og jeg er SÅ ked af, at jeg ikke har flere af deres Ideal Body produkter tilbage udover denne lækre olie med shimmer i. Jeg elsker den kropsserie! Kropsolien, body lotion og body butter, alle produkterne er fantastiske og kan helt klart anbefales herfra.

bjhbj328

Jeg håber, at I kunne lide det her lille indlæg med fokus på Vichy. Skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet hvis I ønsker et mere dybdegående indlæg om de enkelte produkter :)

Kærligst,

Caro

Indlægget er sponsoreret af Vichy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Eight Hour Miracle Hydrating Mist