Empties #7

Botanical elements

søstrene grene, chanel, botanik, botanical, planter, grønt, green, plants, plant, blog, modeblog, interior, indretning, hay, kobber, citizen, watch, jewelry, smykker, arvestykker, glitter, chanel 2014, lipgloss songe, nail polish atmosphére

Jeg er ret vild med den botaniske trend, der lige nu ruller frem på indretningsfronten. Jeg har allerede fået købt et par kaktusser, som for mig at se slet ikke kun er en drengerøvsplante, men bidrager til et virkelig cool og levende udtryk i indretningen. Så er det jo bare en bonus, at de er så nemme at passe ;) Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der har det sådan, hvis man bare har fulgt lidt med i indretningstrends det sidste halve til hele års tid.

Forleden faldt jeg så over denne fine, fine æske i Søstrene Grene, som jeg tænkte ville være endnu et fint botanisk element til min indretning, der stadig er ret sparsom på den grønne front. Samme aften rykkede jeg faktisk rundt på alle møblerne i mit soveværelse, som nu er endnu hyggeligere end før – synes jeg selv. Samtidig fandt jeg så en rigtig fin plads til æsken her, som lige nu holder på nogle stykker af mine neglelakker med henblik på at få udvalgt nogle bestemte, der skal bruges inden for den nærmeste tid :) Men sådan nogle æsker kan jo holde på alverdens ting og sager, som jeg også prøver at vise på billedet!

Hermed er det tip – og en masse ævl – givet videre ;) Er I selv hoppet med på den grønne boligbølge?

 

2 kommentarer

 • Cecilie Alexandra

  Super flotte billeder!
  Ang. chanelneglelakker har du så prøvet at bestille fra deres hjemmeside eller kun i butikker? Jeg har nemlig overvejet at bestille en over nettet da farven ikke kan findes i butikkerne men er lidt usikker! :-D

  Har næsten lige oprettet min egen blog – tryk gerne forbi på http://www.monreve.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie! Fedt du kan lide det :-)
   Nu er jeg ikke ligefrem storforbruger af Chanel neglelak, og jeg vil foretrække at købe i Matas.
   Det er selvfølgelig en god idé at købe på nettet, hvis du ikke kan finde hvad du søger i butikkerne, men du skal være opmærksom på at bestille inden (for EU for at undgå told), og også på, at der altså findes masser af Chanel kopivarer på makeupfronten også. Tror selv jeg ligger inde med en “falsk” neglelak derfra, faktisk ;)

   Jeg har fundet frem til at Coolshop.dk forhandler Chanel – dem er jeg ret sikker på, du godt kan stole på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties #7