Mindre porer og glat hud på rekordtid

BlenderCleanser Solid: Det har aldrig været lettere at rense dine makeupbørster!

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightHvornår rensede du sidst dine makeuppensler? For mit eget vedkommende er det i hvert fald for længe siden til, at jeg har lyst til at nævne det herinde. Men hey, vi går heller ikke rundt med de samme trusser flere uger i træk, vel? Hvorfor så have beskidte pensler, som hver dag rører vores ansigt? Det er simpelthen dumt – hvad alle de bakterier ikke kan gøre ved vores hud!

Nu er jobbet heldigvis blevet meget lettere, for jeg har nemlig fået fingrene i en BleanderCleanser Solid Pro. Et genialt værktøj, ikke bare til rens af din Beautyblender, men til at vaske alle dine makeupbørster i et snuptag! Here’s how:

BlenderCleanser Solid – step-by-step

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delight4-trins-metoden

1. Gør din Beautyblender eller pensel våd under rindende vand.

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delight2. Gnub den våde svamp/børste i sæben hele vejen rundt, så den er godt sæbet ind.

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delight3. Brug den tilhørende grove gummi”måtte” til at skrubbe svampen/børsten ren

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delight4. Hold til sidst din (rene!) svamp/børste under rindende vand, til den er fri for sæbe. Et voilà! Det tager sådan cirka 40 sekunder, så det er der vist ingen, der kan klage over.

BlenderCleanser, beautyblender, beauty blender, blender cleanser, rens af makeupbørster, vask børster, rens af pensler, makeupbørster, sæbe, rens, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, dk, bloggers delightDen hurtige metode

Der gik ikke længe, før jeg fandt ud af, at der var en lettere og endnu hurtigere måde at bruge sin BlenderCleanser på. Det er helt sikkert også den metode, jeg kommer til at bruge fremover!

Her har jeg simpelthen bare fyldt beholderen med den solide sæbe op med vand og lagt den grove gummimåtte ovenpå. Herefter tager jeg min børste og skrubber den på gummimåtten, hvor der nu kommer sæbevand op igennem hullerne. Efterfølgende skyller jeg den bare, og så er den så god som ny! Det bliver simpelthen ikke lettere.

Jeg skifter vandet nogle gange, hvis jeg renser alle mine børster på én gang.


Som I måske kan fornemme (hehe…) var det her første gang, jeg eksperimenterede med min BlenderCleanser. Jeg tænkte, at guiden dermed ville være mere i øjenhøjde. Nu har jeg fundet min egen foretrukne metode, og jeg har lovet mig selv, at børsterens bliver et ugentligt ritual fra nu af!

Hvordan – og hvor tit – renser du dine børster?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre porer og glat hud på rekordtid