New in: McQ by Alexander McQueen clutch

BILLIG parfume

billigparfume.dk, billig parfume, Marc Jacobs, Daisy, Honey, Chanel, Dolce & Gabbana, Viktor & Rolf, Flowerbomb, billig, See by Chloé, Issey Miyake, parfume, webshop, shop, blog, modeblog, beauty

Man kan nok godt sige, at jeg er storforbruger af parfume. Jeg bruger det stort set hver dag, og ret meget af det ;) Men det er altså også dyre dråber, så når man kan få lidt rabat, er det virkelig skønt! Det er nok derfor, så mange af os køber parfume i lufthavnen. Apropos lufthavnspriser, så kan man faktisk få et kæmpe udvalg inde på BilligParfume.dk, hvor priserne i de fleste tilfælde svarer til priserne i lufthavnen – nogle er måske endda billigere! Og det er altså ikke ligefrem et beskedent lager, webshoppen har – som I kan se på collagen, har jeg i hvert fald fundet alle mine favoritter derinde! Jeg har faktisk lige brugt en op, og min L’eau Dissey Florale fra Issey Miyake kører også på sine sidste sprøjt, så jeg vil måske snart give mig selv lov til at købe en ny. Hvilken er jeg ikke sikker på, men meget gerne en af ovenstående! Man kan f.eks. købe Daisy fra Marc Jacobs til 549 kr. for 100 ml mod en normalpris på 690 kr. Det kan man da ikke klage over! Men jeg er faktisk rigtig forelsket i dem alle sammen, så det er virkelig svært at vælge!

BilligParfume fører faktisk også en del andre hypede produkter i beautykategorien – både hår- og kropsprodukter og makeup. Jeg skal indrømme, at jeg normalt ikke går efter sider, med så “konkrete” navne som BilligParfume, da jeg altid har syntes, at der var et eller andet sjusket over det, men lige i det her tilfælde gør jeg altså en undtagelse, for det er en webshop, som virkelig bugner af lækre sager!

.

Sponsoreret

Næste indlæg

New in: McQ by Alexander McQueen clutch