Sephoras danske webshop slår (endelig!) dørene op

Beskyt din hud mod solen: Mine favoritter

solbeskyttelse

Hej guys! Solen har i den grad snydt os i år, men det er jo ikke ensbetydende med, at vi ikke udsættes for skadelig UV-stråling. Derfor har jeg været i gemmerne og fundet mine favoritter, når det kommer til solbeskyttelse – der er lidt for en hver smag.

Her får I en kort gennemgang af mine favoritter. Nogle er nye, spændende lanceringer :-)

Ansigt

solbeskyttelse, solcreme, blog, blogger, beautyblog, beauty blog, skønhedsblog, vichy, la roche posay, a-derma, aderma, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, review, anmeldelse, sol, SPF, solcreme med farve, farvet dagcreme, farvet solcreme

Særligt til uren og fedtet hud: A-Derma Protect AC Lotion Spf50+ – 130 kr. (køb her)

Her har vi en lotion til fedtet og uren hud, som indeholder dermatologisk havre. A-derma er særligt kendt for deres gode pleje til sart og problematisk hud, og det er jo en fornøjelse, at de har udvidet med solbeskyttelse! Denne her er specielt udviklet til fedtet og uren hud med tendens til acne.

Indeholder få organiske solfiltre, er fotostabil og vandfast. Lotionen er med let sommerduft, har dry-touch konsistens, er non-comedogen og klistrer ikke.

lacrocheposay

Den fugtgivende: La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Comfort – 130 kr. (køb her og spar 30%)

Der er masser af fordele ved at vælge La Roche Posay, når man køber solcreme – især hvis man har sart hud. Denne her udgave egner sig særligt til os, der ønsker fugt fra vores solcreme, uden den fedter huden til. Anthelios XL tilbyder meget høj, bredspektret fotostabil beskyttelse med filtersystemet Mexoplex, kombineret med termalsk kildevand fra La Roche-Posay. Den er uden parfume, er ekstra vandresistent og tilstopper ikke hudens porer.

vichyface

Den med foundation-egenskaber: Vichy Idéal Soleil 3-in-1 Tinted Anti-Dark Spots Care SPF50+

Her har vi en BB cream og solcreme i ét og samme produkt. Den får mine varmeste anbefalinger og virker fantastisk på min hud! Den er især til dig med normal til tør hud. Ligesom La Roche Posay og A-Derma, er Vichys solcreme også velegnet til sart hud.

Til kroppen

vichy

Farveforstærkende beskyttelse: Vichy Idéal Soleil Tan Optimizing Spray SPF30 – 199 kr. (køb her)

Jeg synes generelt, at mange sollotions til kroppen er lidt træls at smøre ind, og mange efterlader også et fedtet lag eller hvide mærker. Jeg NYDER at bruge den her, fordi den lige netop gør alt det modsatte! Den giver min hud fugt uden at fedte, trænger hurtigt ind og er nemt at betjene og smøre ind med sin spray-funktion. Og nå ja, så gør det da ikke noget for en blegfis som mig, at den intensiverer kuløren ;-)


sunprotection

Det var alt fra mig – jeg håber, I kunne bruge anbefalingerne til noget! Måske er der endda nogle af jer, der skal ud og nyde sydens sol inden længe? Det kunne jeg nu godt bruge, men jeg bliver i København i år.

Har I selv nogle favoritter, når det kommer til solbeskyttelse?

4 kommentarer

 • Jeg synes det kan være svært at finde en solcreme til ansigtet, som ikke giver mig bumser. Det er som om de er for fedtede og tilstopper mine porer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er desværre tit den oplevelse, man har med solcreme – at huden ligesom bliver stoppet til. Men så skal du da helt sikkert prøve A-dermas version! Avéne laver også en rigtig fin en, som jeg selv brugte med stor succes dengang jeg havde stor tendens til uren hud.

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig gode anbefalinger :-)
  Jeg bruger selv pitz bruin, det er lidt en klassisker der dufter af sommer. Børnene får et lag P20 om morgenen, så de er beskyttet hele dagen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephoras danske webshop slår (endelig!) dørene op