Académie Regenerating Treatment Foundation

BECCA – The Experts In The Beauty Of Light

becca cosmetics, jaclyn hill, jaclyn hill becca, becca sephora, becca til danmark, becca lancering danmark, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty bloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Til alle makeupelskere derude, så har jeg altså lidt af en god nyhed! BECCA lanceres nemlig i Sephora her den 15. november (!!!). BECCAs primære fokus er at give huden den perfekte glød, så hvis man er til highlighter og shimmer, så er det altså denne her vej man skal kigge :)

Alle 4 ovenstående produkter bliver lanceret i Sephora (jeg vil altså utrolig godt have fingrene i den palette…), og resten af kollektionen vil blive lanceret i foråret 2017.

1. C POP COLLECTION FACE PALETTE, DKK 440,00 

Paletten består af BECCAs bedst sælgende highlightere, som kommer i 3 forskellige formler; kompakt pudder, mineral blush og illuminating blush. Brug dem enkeltvis eller mix og match som du har lyst. Alle nuancerne er kreeret af Jaclyn Hill.

2. SHIMMERING SKIN PERFECTOR C POP DKK 320,00 

Denne highlighter har taget blogland med storm og er nok blevet den mest hypede highlighter! Den har en blød, guld farve og fersken undertoner, som er perfekt til lidt ekstra glød! Jeg har ikke noget der ligner herhjemme og ville elske at have denne her i min samling :) Denne highlighter er også kreeret af den talentfulde Jaclyn Hill.

3. SHIMMERING SKIN PERFEKTOR LIQUID DKK 130,00

Hvis man mere er til flydende highlighters frem for pudderversionerne, så er det her måske lige sagen! Der bliver nemlig også lanceret Shimmering Skin Perfector i farverne “Opal” og “Moonstone”, der har til formål at give et naturligt finish med fin glød. Perfekt hvis man gerne vil eksperimentere med highlighters, men samtidig leder efter en som ser naturlig ud på huden :) En af mine favorit skønhedsbloggere, The Anna Edit skriver tit om, hvor fantastisk “Moonstone” er, så den kunne jeg så godt tænke mig at få fingrene i! Begge produkter er rejsevenlige størrelser på 20 ml, hvilket jeg synes er ret fint! Både så den passer til håndtasken, men også fordi, at man jo aldrig bruger særligt meget highlighter af gangen, og det alligevel ville tage en krig at bruge den fulde størrelse op :)

GLOW ON THE GO! DKK 160,00

Hvis du er typen, der elsker en intens highlighter, så er det her kit lige noget for dig! Der er snak om “BECCA glow effekt” som er en kombination af Shimmering Skin Perfector i farven “Opal” og Shimmering Skin Perfector Liquid også i farven “Opal”. Begge produkter kommer også i rejsevenlige størrelser, så man altid kan have dem i håndtasken og touche sin perfekte highlighter op når man er på farten :)

31613a50-1acc-0133-50dc-0ec273752cbd

Hvis ikke I allerede kender Jaclyn Hill, så er det på tide, for hun er altså ret sej. Hun har som nævnt ovenover kreeret en række produkter sammen med BECCA som har taget hele skønhedsbranchen med storm det sidste års tid. Derudover er hun en fantastisk makeupartist, som kreerer en masse makeup tutorials på sin youtubekanal og giver gode anbefalinger på skønhedsprodukter. Personligt er hendes makeupstil ikke lige mig, mest fordi jeg selv holder det meget naturligt, men hendes teknikker kan man helt sikkert lære noget af! Derudover er hun hylende morsom :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Académie Regenerating Treatment Foundation