Depend Spring 2017

BECCA CHAMPAGNE POP

champagnepop_collage_01

Det har været helt uundgåeligt for de fleste beauty junkies at Becca Cosmetics endelig har ramt Danmark. Jeg kunne i hvert fald slet ikke få armene ned da jeg i februar for første gang fik et kig på det smukke sortiment. Tidligere har jeg døjet med en lettere fedtet hud og har derfor været lidt bange for shine i ansigtet. Min hudtype har dog ændret sig lidt i løbet af de sidste par år, så nu går jeg all in på highlight-trenden!

becca, becca cosmetics, becca sephora, becca til danmark, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblog, caroline overgaard, becca champagne pop, becca highlighter

Et af Beccas bestsellers har helt klart været denne Shimmering Skin Perfector Pressed i “Champagne POP” som er kreeret i samarbejde med dygtige Jaclyn Hill. Jeg har set dette produkt over det hele på YouTube de sidste par år, og må indrømme, at jeg på daværende tidspunkt syntes, at highlighteren var lige lovligt hypet. Det var så indtil jeg selv fik fingrene i den… For hold nu helt op! Se lige hvor smuk en glød den giver til kindbenene. Jeg er helt solgt. Denne highlighter er sammen med Benefits Watt’s Up gået hen og blevet min absolut favorit. Udover at den sidder rigtig fint på huden, så holder den altså virkelig godt i løbet af dagen.

Hvis man gerne vil have en highlighter der siger spar to til en bytur, så kan jeg helt klart anbefale at lægge denne her ovenpå en cremehighlighter. Så er der altså highlight on fleek ;)

champagnepop_collage_02

Som nævnt ovenover kan Becca nu fås i Sephora! Der er helt sikkert nogle andre af deres produkter jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i, så måske en tur til Sephora snart er på sin plads…

Lad mig endelig vide, hvis I kunne tænke jer at se et indlæg på overstående makeup, det er pretty much den jeg har i fjæset hver dag nemlig!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Spring 2017