Barcelona outfit #2

Beauty: Travel beauty bag

Før jeg pakkede kufferten, fangede jeg lidt billeder af det meste af det, som jeg pakkede af skønhedsprodukter. Jeg vil helst føle mig så godt hjemme som muligt, når jeg er ude, og det tror jeg afspejles i min mangel på at begrænse mig, når jeg skal pakke makeup og skønhedsprodukter! Ha ha :)

Ansigt Real Techniques Blush Brush – Real Techniques Expert Face Brush: Fantastiske syntetiske børster, som er superbløde. Min favorit er Expert Face Brush, som jeg altid bruger, når jeg tager foundation på. De kan erhverves hos LookfantasticAlpha-H Moisture Boosting Facial Mist: perfekt, hvis ens hud er blevet tørret ud, fx af saltvandet. Dior Diorskin Nude BB Creme: En ny favorit, som giver en lækker let dækning og samtidig plejer huden. Rimmel Wake Me Up Foundation SPF 15: Også en ny favorit. Den giver huden en lækker glød, dufter skønt og har solfaktor. Win! Den egner sig bedst til normal/tør hud. Rimmel Match Perfection concealer/highlighter: Jeg bruger den under øjnene, sommetider også på amorbuen og ved næsen. Her gør den et vældig godt job! Estee Lauder Double Wear Concealer: helt igennem perfekt concealer til de steder, hvor der er brug for lidt mere dækning. Smashbox Blush Rush “Bare”, MAC Mineralize Blush “Amber Rush” (limited edition), MAC Pro Longwear Blush “Stay Pretty”, MAC Pro Longwear Blush “Baby don’t go”. De tre første blushes er vindere i min efterhånden store samling af blushes. Sidstnævnte bruger jeg til at skabe kontur i ansigtet, farven er perfekt til blege hoveder som mig!

Læber Dior Addict Ultra Gloss “Flash”: Den absolut bedste sommerfarve! Kameraet havde lidt svært ved at fange den, men det er en vibrant orange med glimmer, som påføres med pensel. Den holder rigtig godt og klistrer næsten ikke. Chanel Rouge Allure 90 “Pipante”, Kiko Lipstick “190”: Pæne læbestifter i pæne sommerfarver. Ikke meget at sige her. Piz Buin In Sun Lipstick SPF 30: MEGA god læbepomade med solfaktor, som ikke gør læberne hvide. Lush Lip Scrub “Mint Julips”: Mine læber bliver meget tørre i solen og har derfor brug for lidt ekstra pleje. Det får de i form af denne læbeskrub, som både dufter og smager af After Eight, yum!

Øjne Real Techniques Starter Set for Eyes (find det her): Gode og superbløde børster til øjenområdet, som kan bruges både til concealer, øjenskygge, bryn, liner m.m. MUA Undress Me Too Palette: Den perfekte palette at rejse med, da der er masser af fine, holdbare farver – og så gør det ikke ondt i pengepungen at miste den, for den koster 36 kr.! Her har jeg skrevet mere om den. MAC Paint Pot “Bare Study”: Kan ikke sige nok gode ting om denne her bandit. En lækker cremeøjenskygge, som fungerer perfekt som base eller for sig selv, og som holder hele dagen! MAC Paint Pot “Dangerous Cuvée”: Kvaliteten er ligeså fantastisk, men denne farve bruger jeg kun for sig selv, da der er lidt mere drama på drengen her. Den kan både bruges til hverdag og fest og kan bygges op alt efter, hvor mørk man ønsker, den skal være på øjenlåget.

Det var lidt (mange) ord om de produkter, jeg absolut ikke vil undvære på sommerferien – håber, I kunne bruge det! Hvordan pakker I selv jeres skønhedsprodukter til ferien?

Næste indlæg

Barcelona outfit #2