Favorite scent: Narciso

Beautiful news

Untitled-1

Kære søde læsere. Det forekommer nok lidt spontant for jer, men efter lang tids overvejelse er vi klar med en opdateret blog og en større nyhed: CAROLA er nu en beautyblog. Bum!

Vi har drøftet det i et halvt års tid nu og har en stor forventning om, at bloggen vil tage sig bedre ud som en skønhedsblog. Jeg personligt har ikke lagt nok hjerte i mange af mine tidligere indlæg og har set mange forhindringer, som jeg ville være foruden, hvis jeg skrev om skønhed, som også er en stor passion for mig og har været det i mange år. Det er derfor en beslutning, der er truffet med hjertet og med ønsket om, at vi kan få en mere udtryksfuld blog, når dagsordenen er skarp. Der er selvfølgelig også indlæg, som i mit hoved kommer til at mangle lidt her i starten, men det er ligesom med alt andet nyt – man skal lige vænne sig til det, og så skal det nok blive godt.

SÅ nu står der skønhed på programmet, og vi håber sådan, at I vil tage godt imod det! Vi glæder os i hvert fald begge meget til at give jer endnu mere fra skønhedsskuffen.

KÆMPE kys,
Caro & Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite scent: Narciso