Julegaver under 200 kroner

Beame Beauty | Januar highlights

Hvis ikke du har stiftet bekendtskab med Beame endnu, så er det måske ved at være på tide!

Jeg har selv fulgt Beame på Instagram et godt stykke tid nu, og jeg synes, det er en virkelig god inspirationskilde både til makeuplooks og gode produkter. Beame er et online skønhedsunivers under Club Matas. Her deles der tips, inspiration, looks og guides. Derudover udvælges der hver måned 9 “highlights”, som man som medlem får en lækker rabat på.

Det er helt gratis at blive medlem af Beame, og det kan du blive lige her :-)

Beame highlights i januar

Silk'n ansigtsbørste

40% på 5 udvalgte produkter fra Silk’n

… Heriblandt denne lækre ansigtsbørste. Man kan rense sin hud, og så kan man rense sin hud med en ansigtsbørste som denne eller Foreos. Der er en verden til forskel! Jeg synes i hvert fald, at huden føles både renere, finere og glattere, når jeg bruger en ansigtsbørste med mit renseprodukt. Jeg glæder mig til at bruge Silk’n’s udgave, som med rabat ender på kun 360 kroner (mod de sædvanlige 600).

Spar 20 kr. på Antonio Axu

Jeg har allerede flere produkter liggende fra Antonio Axu, og jeg er kæmpe fan! Den fine emballage pynter virkelig på hylden, og så snakker vi altså også rigtig god kvalitet her. Jeg bruger flere gange om ugen Antonio Axu’s silver shampoo og -balsam, som er sindssygt effektive, så jeg glæder mig til også at komme i gang med at bruge tørshampooen.

20% på Black Opium Click & Go fra YSL

Hold op, hvor er Black Opium en lækker duft! Jeg kan huske den originale Opium fra YSL, som var meget tung (og slet ikke i min boldgade), men denne her er virkelig indbydende. Den fixe lille størrelse og påføringspenslen gør den perfekt på farten. Med Beame-rabatten kommer den ned på 160 kroner.

Maybelline Eraser Concealer til 85 kr.

Stadig min yndlingsconcealer, når de mørke rande skal dækkes.

20% på Solar Oil fra CND

Især i disse tider, hvor de fleste af os døjer med tørre hænder og neglebånd, er neglebåndsolie virkelig en god vane at inkorporere. CND er kendt for sin høje kvalitet, så jeg ser frem til at bruge deres Solar Oil – så er det bare det med at få det husket hver dag …

25% på produkter fra Too Cool for School

Jeg synes, det er superfedt at se, at Matas er begyndt at tage flere utraditionelle brands ind. Her tænker jeg især på K-beauty, hvor Too Cool for School er en af de helt store spillere. Jeg har haft flere produkter derfra, som jeg har været rigtig glad for. Denne mousse, der bliver til olie, når den smøres ud, er både velduftende og virkelig nærende. Det er rart, når man som mig er lidt ramt af vintermånederne, så fugtbehovet er relativt stort. I januar får du 25% på alle produkter fra Too Cool for School.

20% på hud- og hårpleje fra Idun Minerals

Normalt forbinder du måske Idun Minerals med makeup – det gør jeg i hvert fald. Men nu har de altså givet sig i kast med både hud- og hårpleje. 20% er da en rigtig fin anledning til at få testet det af!

Produkterne er modtaget
af Beame som reklame.


Jeg håber, I fandt lidt inspiration til jeres næste køb med dette indlæg. Jeg får ikke skrevet så meget herinde længere, men jeg holder nu stadig af det, så jeg håber, det er noget, jeg kan finde lidt mere tid til!
Nu hopper jeg tilbage til at spise kartoffelbåde og se NFL med min kæreste. Perfekt søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver under 200 kroner