Klar til efteråret med Rimmel

Back to school

calvin klein, boozt, macbook, studie, skole, kea, multimediedesign, multimediedesigner, blog, modeblog, blogger, scent of fashion, camilla nørgaard christensen, back to school, essie urban jungle, essie, urban jungle, wood wood, striber, notesblok, penalhus

Så kom dagen, hvor gråvejret tog fat og et nyt skoleår startede. Jeg var faktisk fjollet nervøs for at komme tilbage i skole efter så lang en sommerferie, men nu synes jeg, at det er helt rart at være tilbage igen. Vi er startet på nogle rigtigt spændende emner omkring kommunikation og reklame, så jeg ser faktisk rigtig meget frem til dette semester. Næste semester skal jeg i praktik, og jeg har allerede fået en aftale i hus hos Holm & Bertung (nogle af de sødeste og mest kyndige PR-mennesker), så det ser jeg virkelig meget frem til!

Jeg fik lidt nyt ind ad døren i dag, bl.a. den lækre stribede Wood Wood trøje og tasken, som er fra Calvin Klein. Den får et indlæg for sig selv en af dagene!

Nu håber jeg bare, at jeg kan falde lidt tidligere i søvn i aften frem for i går, hvor jeg rastløst tog op og trænede ved midnat, for så først at falde i søvn ved tretiden… Puha! Er I kommet tilbage til hverdagen endnu? ;)

♥ Camilla
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til efteråret med Rimmel