Bumble and Bumble Sunday Shampoo

AW14 trend: Jewel colors

aw14, blog, modeblog, scent of fashion

aw14, trend, blog, modeblog, scent of fashion

12345678910

Noget af det, der er blevet set på catwalken til AW14-kollektionerne er “juvelfarver” – kan man kalde det det? Det gør vi i hvert fald nu! Det er nogle farver, som jeg selv er ret vild med – især den grønne! Jeg tror, at grøn bliver en af mine favoritfarver her til efteråret og ville ønske, at jeg kunne tillade mig at købe den lange silkesag fra Acne, men det ville simpelthen være for uansvarligt. Selvfølgelig skal man altid forelske sig i det dyreste! :(

Også makeup-wise er især lilla kommet ret godt på banen. Jeg sidder i skrivende stund med lilla læbestift, som jeg også har været inde og dele på Insta (@camillanoergaard). Det er i øvrigt en Rimmel Moisture Renew læbestit i farven “Dark Night Water-loops”, som kan findes til en slik lige her.

Jeg håber, I synes om collagen her. Er I også begejstrede for trenden, og har I en favorit? :)

xx Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bumble and Bumble Sunday Shampoo