Marc Jacobs Beauty

AW13 faves #1: 9PR

Som tidligere nævnt var jeg for et stykke tid siden ude at kigge på AW13-kollektionerne i et par showrooms, og jeg tænkte, at jeg ville gøre det nemt ved bare at dele det op på den måde, at jeg viser, hvad jeg så hos de forskellige. I første omgang er det mine favoritter fra 9PR, som har en herlig beliggenhed lige over Weekday på Strøget. Så uprofessionel som jeg er, kan jeg ikke engang huske, hvor det hele er fra, men jeg har skrevet mærker på det, jeg kunne!

Storm & Marie m.fl.
Sko fra bl.a. Billi Bi
Pææænt sæt fra Tusnelda Bloch
På de næste 3 billeder: lækre sager fra Julie Brandt
Markberg
…og til sidst en masse godter fra Ganni

Der er masser, som jeg godt kunne tænkte mig at få ind i efterårsgarderoben! Dog må jeg holde min shopping på et minimum, nu skal jeg jo til at være voksen og spare sammen og flytte hjemmefra.

Har I nogle favoritter?

 

Næste indlæg

Marc Jacobs Beauty