Roshe Run

April faves

sebastian, whipped creme, beauty, beautyblog, fashionblog, blog, sephora, clarins, rimmel, nailpolish, burt's bees, lipbalm, foundation, april favorites, bourjois, healthy mix, maybelline, color tattoo, on and on bronze, korres, bodymilk, bergamot pear

Jeg er det man nok vil kalde en make-up hoarder i den forstand, at jeg elsker at prøve nye produkter, eksperimentere med dem og finde ud af, hvilke der passer bedst til mig og mine behov. Hver måned er der nogle nye, men i hvert fald også gamle produkter som fylder mest i mit hjerte. I denne her måned har det været alt fra hår til yndlingsduft! Jeg håber, at I finder det hjælpsomt, og selv vil begive jer ud i nogle af produkterne :)

1. Sebastian Whipped Crème er et ret unikt produkt! Man bruger den på samme måde, som man ville bruge en hårmousse, men den skiller sig alligevel ud, da teksturen er langt mere som flødeskum, ligesom navnet udtrykker ;) Jeg er ikke typen, der bruger enormt mange hårprodukter, men jeg blev enormt positivt overrasket da jeg første gang prøvede denne her fætter. Den er lidt pricy, men helt sikkert pengene værd, hvis man er til lækkert hår!

2. Korres Bodymilk Bergamot Pear er den bedste bodylotion jeg nogensinde har brugt! Jeg har altid været ret doven til at bruge bodylotion af den simple årsag, at jeg synes, det tager alt for lang tid at tørre. Jeg er sikker på, at mange kan nikke genkendende til, at skulle iføre sig stramme bukser efter en indsmøring kan være ret irriterende. Men dette produkt absorberer ekstremt hurtigt og er samtidig enormt fugtgivende. Helt sikkert et produkt jeg vil købe igen :)

3. Bourjois Healty Mix er en enormt hyped foundation rundt omkring i verden med god grund! Den giver simpelthen den mest naturlige finish uden at se kaget ud på huden. Selv bruger jeg meget sjældent foundation, men når jeg føler, at min hud godt kunne bruge lidt ekstra hjælp, er det altid denne her jeg finder frem.

4. Giorgio Armani Aqua di Acqua eau fraiche er en af de bedste hverdagsdufte i mine øjne. Den er frisk og på ingen måde too much. Jeg plejer faktisk at bruge Marc Jacobs Daisy parfume til hverdag, men da jeg for nogle måneder siden løb tør for den har jeg brugt denne her lige siden.

5. Sephora instant depuffing roll-on gel er en let og opfriskende gel der med ét får en til at føle sig meget friskere på en tidlig hverdagsmorgen ;) Selvom jeg kun er 19 år gammel, går jeg rigtig meget op i at pleje min hud, og en øjencreme eller i det her tilfælde en gel er simpelthen et must i mine øjne.

6. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector er en klassiker. Det er et produkt, jeg har købt igen op til flere gange, og som altid er en sikker vinder som gave til fx en veninde. Den giver et naturligt lyserødt finish på læberne og dufter helt fantastisk!

7. Burt’s Bees lip balm with vitamin E & peppermint er en helt udmærket læbepomade. Jeg plejer at have tusindvis af læbepomader liggende, men jeg nåede til et punkt for nogle uger siden, hvor jeg havde brugt alle op. Derfor var denne et hurtigt køb i Sephora, da mine læber var ligeså tørre som Sahara ørkenen! Så hvis man er til pebermynte og prikkende læber, er denne her sag et sikkert hit!

8. Rimmel Salon Pro “Celebrity Bash” er den flotteste og ikke mindst bedste mørkerøde neglelak nogensinde. Selvom jeg også ligger inde med Chanels “rouge noir” vælger jeg altid denne her, da den simpelthen giver den flotteste finish og holder meget længere tid på neglene. Jeg mener, at denne farve er udgået, men at Rimmel har lavet en anden farve, der ligner den rigtig meget :)

9. Maybelline Color Tattoo “On and on bronze” er den nemmeste løsning, hvis man ikke lige har tid til den helt store omgang om morgnen ;) Denne cremeøjenskygge er enormt nem at påføre og sidder perfekt på øjenlåget hele dagen (også selvom man har fedtede øjenlåg, ligesom jeg selv)!

Som sagt elsker jeg at prøve nye produkter, så hvis I ligger inde med nogle, som I ikke kan undvære er i mere end velkommen til at dele dem :)

– Caroline

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roshe Run