MAC Snowball - årets julekollektion fra MAC

Akademikliniken Pure Active Serum – En effektiv serum mod uren hud og store porer

Akademikliniken Pure Active Serum, akademikliniken, pure active serum, salicylsyre, serum, uren hud, store porer, mindre porer, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, review, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk

Jeg har været stor fan af Akademikliniken lige siden jeg fik fingrene i deres Pure Radiance Cleanser. Forventningerne var derfor høje, da jeg fik fat i Akademikliniken Pure Active Serum. Et serum, der med et højt indhold af AHA/BHA (herunder glycol-, salicyl- og hyaluronsyre) lover en eksfolierende og udglattende effekt.

Det lover Akademikliniken Pure Active Serum:

  • Forbedrer cellefornyelsen
  • Eksfolierer
  • Virker udglattende på fine linjer og pigmenteringer
  • Modvirker tilstopninger og uren hud

Akademikliniken Pure Active Serum, akademikliniken, pure active serum, salicylsyre, serum, uren hud, store porer, mindre porer, blog, blogger, skønhed, skønhedsblog, beauty blog, anmeldelse, review, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk

Os, der har en bare nogenlunde opfattelse af hudpleje og aktive ingredienser heri, ved, at især salicylsyre er kendt for sin effekt på uren hud. Jeg har om nogen været igennem en god portion af produkter for at komme min acne til livs for nogle år tilbage, så jeg vil vove at påstå, at jeg ved, hvad der virker. Udover at huske at give huden fugt(!) har salicylsyre en rigtig god effekt på ujævn hud. I dag er jeg ikke plaget af bumser, men snarere store porer og en ujævn hudtone from time to time. Huden i ansigtet er for mig personligt noget af det, jeg er allermest øm omkring, når det kommer til min selvtillid. Derfor gør jeg også, hvad jeg kan, for at passe og pleje den.

Virker det så?

Akademikliniken Pure Active Serum virker utvivlsomt for mig. Den eksfolierende effekt, som serummet har, er tydelig, når jeg vågner morgenen efter at have brugt den. Jeg har brugt serummet sideløbende med min skin roller-behandling, og det har virkelig virket for mig.

Set i forhold til min huds tilstand, da jeg startede op på at bruge serummet og skin roller frem til nu, er forskellen markant. Min porestørrelse generer mig slet ikke længere, og min hud føles generelt mere jævn. Jeg renser stadig huden hver aften med Pure Radiance Cleanser og min Foreo Luna. Kombinationen af alt dette har gjort underværker for mig, og jeg har i sinde at fortsætte et godt stykke tid endnu med denne behandling!

Det skal du være opmærksom på

Når du bruger hudpleje med alpha- og betahydroxidsyrer som denne serum, kan huden blive ekstra solfølsom. Det skyldes den eksfolierende effekt, og det anbefales altså, at man husker at bruge solbeskyttelse efter brug.

Har du følsom hud er det heller ikke sikkert, at produkter som dette er noget for dig. Jeg vil dog sige, at min egen hud er relativt sensitiv, og for mig er det ikke noget problem – men sådan noget er jo individuelt! :-)


Mange vil mene, at Akademiklinikens produkter er en anelse pricy, og det kan jeg godt nikke genkendende til – MEN for det første er de produkter, jeg indtil videre har prøvet, ekstremt drøje i brug, og udover det foretrækker jeg personligt at investere i et produkt, der virker, frem for at bruge mindre penge på noget, der ikke virker helt lige så godt, som jeg kunne tænke mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Snowball - årets julekollektion fra MAC