Gorgeous Geodes: Essie lancerer ny glitterkollektion

Årets selvbruner nyheder: St. Tropez, Vita Liberata og Matas

self tan

Jeg har virkelig fået stiftet bekendtskab med mange forskellige selvbrunerbrands og -formularer de seneste par år. Lige præcis i år er der kommet nogle virkelig fede nyheder på banen fra flere af mine favoritbrands, så dem tænkte jeg at opsummere her!

St. Tropez: En, der faktisk dufter godt, og en til dig, som gerne vil gå hele vejen

St. Tropez Purity Bronzing Water Gel

Virketid: 4-8 timer
Vurdering: 
★★★★★

Dette er nok den selvbruner, jeg har brugt mest af dem, jeg har fundet frem her. Den har en gelkonsistens, som var nyt for mig, men som jeg også hurtigt tog til mig. Det har en lækker, kølende effekt på huden, og så kan den let påføres med både hænder og handske (jeg vil dog stadig mene, at handske er mest sikkert for et jævnt resultat).

Jeg er glad for, at jeg ikke behøver at vente længere end 4 timer, før jeg kan se et resultat. Samtidig dufter produkterne i Purity-serien rent faktisk godt! Der er ingen af produkterne fra St. Tropez, som har en decideret grim selvbrunerlugt, men der skal også noget til, før de ligefrem dufter godt.

Det skal du være opmærksom på: Produktet er gennemsigtigt, hvilket vil sige, at der ikke er nogen farve til at markere, hvor du har påført selvbruneren – og hvor du ikke har. Produktet kræver derfor, at man er meget grundig (og nok gerne lidt erfaren).

Pris: 440 kroner
Forhandles bl.a. hos: Matas

St. Tropez Self Tan Extra Dark

Virketid: 2-8 timer
Vurdering: 
★★★★★

Egentlig er virketiden for denne også 4-8 timer alt afhængigt af, hvor mørk, man gerne vil være – men man ser altså også resultater efter 2 timer. Vil man lige se den an først, kan det nemlig også være en rigtig god idé ikke at lade den sidde i fulde 8 timer – den her virker!

Jeg har brugt Extra Dark et par gange nu og med rigtig fine resultater. Jeg synes, tonen bliver rigtig flot og ikke orange. Det er dog klart, at man skal være meget omhyggelig med påføringen, når nu effekten er så markant.

Jeg vil ikke gå mere i dybden med den her – jeg har nemlig dedikeret et helt indlæg til den, som du kan læse lige her.

Pris: 440 kroner
Forhandles bl.a. hos: Matas

Vita Liberata: En gennemsigtig mousse, Body Blur med selvbrunereffekt og en 90’er-trend, der vender tilbage

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water

Virketid: 4-6 timer
Vurdering: 
★★★★☆

Det geniale ved en gennemsigtig selvbruner er, at de ikke smitter af, som ellers kan være en bitch. Hvis man gerne vil lade sin selvbruner virke i løbet af dagen, er det især vigtigt – i hvert fald hvis man har lyst tøj på. Ellers kan man ende med nogle onde plamager – det fik jeg selv stiftet erfaring med sidste år i hvid t-shirt, haha!

Den fine, luksuriøse selvbruner fra Liberata kommer ud som en mousse, der skal påføres med handske. Igen er det supervigtigt, at man med et gennemsigtigt produkt som dette er grundig med sin påføring, da der ikke er en markørfarve til at hjælpe.

Denne selvbruner giver et fint, naturligt resultat, som jeg tror, de fleste sigter efter, når de benytter en selvbruner. Den er ikke lige så god som St. Tropez i mine øjne – men godt på vej!

Pris: 290 kroner
Forhandles bl.a. hos: Matas og Nicehair

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow

Virketid: Ikke oplyst (skal blot virke, så længe man har produktet påført)
Vurdering: 
★★★★★

Body Blur var stor for mig sidste år. Den er fantastisk til at give instant lækker farve og en flot, ensartet hudtone med masser af glow. Den holder op til 24 timer, men når man skyller den af, er den altså væk. Indtil nu! Body Blur er nemlig kommet i en ny udgave med indbygget selvbruner. Det betyder altså, at den også giver en længerevarende effekt, alt imens man snyder sig til lækker, solbrun hud.

Jeg bruger mest bare Body Blur på benene, hvor jeg har mest behov for det, den kan – men man kan sagtens bruge den på hele kroppen. Jeg har også skrevet om den sidste år, så der kan du læse lidt mere om mine erfaringer med produktet og se effekten heraf.

Jeg vurderer dette produkt ud fra min erfaring med den originale Body Blur – med en selvbrunereffekt bliver den kun endnu bedre! St. Tropez fører faktisk et lignende produkt (Gradual Tan Tinted Body Lotion) – men der foretrækker jeg Body Blur.

Pris: 350 kroner
Forhandles bl.a. hos: Vita Liberata, Matas og Lookfantastic (den er lidt billigere hos sidstnævnte)

Vita Liberata Phenomenal Organic Tan Cloth

Virketid: 4-8 timer
Vurdering: 
★★★☆☆

Godt nok var jeg ikke ung i 90’erne (der var jeg en lille bebs), men jeg har hørt at selvbrunerservietter var en ting dengang. Det er det blevet igen nu!

Jeg kan godt lide idéen om selvbrunerservietter, omend det ikke er min foretrukne måde at påføre selvbruner på. Det er genialt i rejsetasken, og så går det da også lidt stærkere end normalt. Effekten fra denne synes jeg er fin, men det er svært at nå hele kroppen med bare én serviet, da de jo tørrer ud.

Jeg ville bruge disse igen, højst sandsynligt ville jeg tage dem med på ferie. Som sagt bliver det bare ikke den foretrukne metode for mig.

Pris: 60 kroner for to servietter
Forhandles bl.a. hos: Vita Liberata og Nicehair

selvbruner, selvbrunernyheder, 2019, selvbruner mousse, selvbruner spray, selvbruner serviet, matas, budgetvenlig, vita liberata, invisi, body blur, body blur selvbruner, body blur self tanning, phenomenal, selvbrunerservietter, st. tropez, st. tropez purity, bronzing gel, purity bronzing water gel, st. tropez extra dark, extra dark self tan, camilla nørgaard, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, bloggers delight, dk

Matas har uppet sit game på selvbrunerfronten med gode produkter til prisen

Alle selvbrunerprodukterne fra Matas’ striber er uden parfume og parabener og lavet med certificeret palmeolie. Desuden er de svanemærket og produceret i Danmark. Pluspoint herfra!

Matas Selvbrunerspray Instant

Virketid: 1-2 timer
Vurdering: 
★★★★☆

Man får overraskende meget for pengene med den her. Jeg elsker, at virketiden er så kort – det betyder, at jeg kan påføre den på dagen for en begivenhed og kan gå i bad og gøre mig klar efter bare to timer. Det er dejligt!

Jeg synes, man får et fint, jævnt resultat og en god farve med Matas’ nye selvbrunerspray. Selve sprayen fungerer som en meget fin mist mist. Man kan holde den inde konstant, så man ikke behøver at sprøjte 100 gange, og samtidig sikrer det en hurtigere og mere jævn påføring. Jeg sprayer først en hel kropsdel, fx et ben, bruger så min handske til at fordele det, og går så videre til næste ben, arm osv.

Jeg er fristet til at give den her topkarakter fordi jeg synes, man får så meget for pengene. Jeg har prøvet bedre, men de er også en del dyrere.

Pris: 80 kroner
Forhandles hos: Matas

Matas Selvbruner Mousse Instant

Virketid: 1-2 timer
Vurdering: endnu ikke afprøvet

Jeg har endnu ikke prøvet denne krabat, som Matas’ egne kunder vurderer med 3 ud af 5 stjerner. Det er også nogenlunde der, jeg forventer, den rammer for mig.

Igen har vi at gøre med et produkt med en fin og ikke mindst konkurrencedygtig pris. Især hvis man er lidt usikker på, om det der selvbruner nu er noget for én ville jeg helt sikkert også anbefale, at man starter med en budgetvenlig version, og der ved man trods alt, at man ikke går helt galt i byen med Matas.

Instant-versionen af Matas’ selvbruner mousse virker på 1-2 timer, hvilket jeg som sagt er stor fan af. Jeg elsker at jeg kan påføre og skylle selvbruner af på så kort tid, fordi jeg kan blive derhjemme imens.

Du kan læse mere om moussen på Matas’ egen hjemmeside – og husk nu handsken!

Pris: 80 kroner
Forhandles hos: Matas

Matas Selvbrunerservietter Instant

Virketid: 4 timer
Vurdering: endnu ikke afprøvet

Matas har minsandten også lanceret en selvbrunerserviet i år. 10 kroner per serviet, du! Se, det er lige til at overkomme.

Når jeg kigger på Matas’ egne kundeanmeldelser, tegner effekten fra servietterne meget godt, og jeg skal helt sikkert også have dem jeg har med i rejsetasken. Det er jo smart! Igen er det ikke sådan, jeg helst påfører selvbruner, men de er gode til den dovne, travle og måske lidt nærige ;o)

Pris: 10 kroner
Forhandles hos: Matas


Puha, det var lidt af en smøre! Jeg håber, at mine ord er godt givet ud og at du er blevet lidt klogere på, hvilken selvbruner, der er den rigtige for dig.

Glem ikke, at jeg har tilføjet en lille guide (/gode råd) til påføring af selvbruner i dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous Geodes: Essie lancerer ny glitterkollektion