Alt-i-én rens bliver til Micellar Water - og svanemærket!

A hint of gold

gold eyeliner, golden eyeliner, sephora fingertip, gold, makeup, gold makeup, blogger, beauty, beauty blogger, beauty blog, skønhedsblog, guide, look, tutorial, dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

Efter at have fået fingrene i en flydende eyeliner i den fineste guld var jeg simpelthen nødt til at prøve mig ad med et look, hvor den indgik. Det var med stor succes, og jeg har nu brugt den som en del af min hverdagsmakeup flere gange allerede! En guld eyeliner kan nemlig let forbindes med fest og farver, men i min optik kan den sagtens bruges til at pifte et hverdagslook lidt op på en ganske diskret måde.

gold eyeliner, golden eyeliner, sephora fingertip, gold, makeup, gold makeup, blogger, beauty, beauty blogger, beauty blog, skønhedsblog, guide, look, tutorial, dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

Sephoras Fingertip Eyeliner er et idiotsikkert produkt. Her er der gjort plads til, at man sætter pegefingeren ind i låget, mens man lægger sin eyeliner. Det sikrer en let og præcis påføring. Med min rystende og usikre hånd er jeg selv kæmpe fan!

Fra august måned vil eyelineren være tilgængelig i den fine, guld farve, som I ser her – til kun 65 kroner! :-)

gold eyeliner, golden eyeliner, sephora fingertip, gold, makeup, gold makeup, blogger, beauty, beauty blogger, beauty blog, skønhedsblog, guide, look, tutorial, dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

gold eyeliner, golden eyeliner, sephora fingertip, gold, makeup, gold makeup, blogger, beauty, beauty blogger, beauty blog, skønhedsblog, guide, look, tutorial, dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

Til dette look har jeg yderligere brugt øjenskyggerne “Sweet Lust” (sart lyserød med lustre-finish) fra MAC over hele øjenlåget og “Trax” i globelinjen og på det yderste af mit øjenlåg. Som base har jeg brugt Paint Pot fra MAC i “Bare Study”, som jeg stort set altid gør (til min store forskrækkelse har jeg lige opdaget, at den ikke er at finde på deres webshop – Den er fandeme udgået! Måske “Chilled on Ice” minder om, og ellers skal jeg snart på dupe-jagt…).  På øjenvipperne har jeg brugt Løwéns Beyond mascara, som klart er en ny favorit i makeuppungen. I kan læse mere om den allergivenlige mascara i dette indlæg.

gold eyeliner, golden eyeliner, sephora fingertip, gold, makeup, gold makeup, blogger, beauty, beauty blogger, beauty blog, skønhedsblog, guide, look, tutorial, dk, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

Jeg håber, I er lige så vilde med looket, som jeg selv er!

xx <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt-i-én rens bliver til Micellar Water - og svanemærket!