Favoritter i oktober

Single’s Day og masser af rabatter: Her skal du shoppe beauty

Single's Day 2020: Her skal du shoppe - de bedste rabatter

11. november står i selvforkælelsens tegn, hvis altså man skal følge de amerikanske mærkedage. Black Friday er lige om hjørnet, men i dag fejrer en masse webshops Single’s Day med solide rabatter. Jeg har fundet de bedste frem til jer!

Husk nu: De fleste rabatter gælder kun i dag d. 11. november.

Single’s Day hos Nicehair

Spar 25% på udvalgte mærker

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Nicehair er en af mine foretrukne webshops. Det skyldes primært deres store udvalg af mærker og produkter, men bestemt også, at de på linje med mere internationale webshops er rigtig flinke med gode tilbud hele året. I dag er naturligvis ingen undtagelse. Nicehair fejrer Single’s Day med hele 25% på en række gode mærker, heriblandt nogle af mine personlige favoritter som Ole Henrisen, Estée Lauder og Kérastase.

Hop direkte til rabatsiderne her:

Single’s Day hos Sephora

Spar 25% på udvalgte brands samt modtag en stor goodiebag ved ordrer over 1000 DKK

Sephora slår ligesom Nicehair dørene op for Single’s Day med 25% på en række udvalgte mærker. Samtidig lægger de en ekstra treat med i alle ordrer over 1000 kroner – og den goodiebag ser altså ret lovende ud! Se bare billedet nedenfor. Jeg har før shoppet med Sephora og modtaget en goodiebag, og de er bestemt ikke nærige. Det kan vi godt lide!

Spar 25% på makeup fra:

  • KVD Vegan Beauty
  • NARS
  • Urban Decay
  • Make Up For Ever
  • Anastasia Beverly Hills

Spar 25% på hudpleje fra

  • Laneige
  • Dr. Jart
  • GlamGlow
  • Pixi
  • Fresh
  • Origins

Find oversigten her.

Single's Day 2020: Her skal du shoppe - de bedste rabatter

Single’s Day hos Magasin

Spar 20% på udvalgte brands samt 50% på enkelte udvalgte produkter

Hos Magasin kan du spare 20% på en lang række brands. Heriblandt finder du også en del Sephora-brands, der ellers ikke er rabat på hos Sephora selv. Magasin har også udvalgt få produkter, hvor du kan spare hele 50%.

Spar 50% på:

20% på udvalgte brands:

Dette gælder bl.a. Clinique, Bobbi Brown, masser af dufte, samt en lang række Sephora-brands som fx. Benefit, Fenty Beauty og Sephora Collection. I alt er der 378 produkter, så mon ikke du finder noget godt iblandt?

Single’s Day hos MAC

MAC går lidt anderledes til den og har udvalgt en række favoritter, “Superstars”, til 111 kroner. De lidt dyrere produkter koster så 222 kroner. Her finder du altså alle MAC’s all-stars, som de fleste af os kender og elsker.

Til 111 kroner kan du fx. få:

Find alle tilbuddene her.

Single’s Day hos Lookfantastic

Spar 20 og 30%

Lookfantastic giver ikke det store overblik, men der er i hvert fald gode rabatter at finde. En del produkter er nedsat med 20%, og derudover kan du bruge koden LFXRABAT og spare op til 30%.

Single’s Day hos Feelunique

Spar op til 20%

Feelunique syntes af en eller anden grund, at det skal være en overraskelse, hvor meget rabat, man får. Her kan du bruge koden SINGLE, og så vil dine “mystery savings” blive trukket fra. Det er sgu da ikke et holdbart koncept, men på den anden side har de altså rigtig gode mærker inde hos Feelunique, hvor jeg selv ynder at shoppe. Her kan du bl.a. finde mærker som Hourglass, Lumene, Omorovicza, The Inkey List og luksusbrands som Charlotte TilburyChanel, Dior og Guerlain. De har et enormt udvalg!

 Single's Day 2020: Her skal du shoppe - de bedste rabatter

Jeg tror, jeg skal have shoppet lidt i dag – både selvforkælelse og julegaver. Hvad med dig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i oktober