BaByliss x Jan Thomas Styling Wand

Black tights talk

Item M6, strømpebukser, tights, gode strømpebukser, de bedste strømpebukser, gode tights, black tights, sorte tights, online, blog, anbefaling, blogger, modeblog, carola, carola blog, carola blog dk, dk, danmark, bloggers delight, camilla nørgaard christensen

Det er ikke så forfærdeligt længe siden, at det gik op for mig, at det ikke kan betale sig at spare, når man skal købe strømpebukser. I længden bliver det dyrere at købe et nyt par for hver gang, man har brugt dem omkring tre gange og de enten er løbet eller slidt op.

Hvis jeg skal have mig et par gode, billige strømpebukser og vi er ude i 60 denier, så køber jeg dem i Fakta eller Føtex – hvis de skal være opstrammende, køber jeg “Magic Lift”-modellen, som man finder i Føtex, og de er faktisk ret gode, hvis vi vel at mærke er ude i de tykke af dem (altså 60 den).

Jeg synes ikke, at det er muligt at finde et par gode og pæne gennemsigtige strømpebukser i den billige ende. Jeg har købt et par fra Kunert i 40 denier (her), som er helt perfekte i min optik – de er nemlig ikke særligt gennemsigtige, men alligevel gennemsigtige nok til, at det ser lækkert ud under en nederdel, der også er sort. De kostede mig omkring 140 kroner og har i hvert fald været brugt 10 gange, så de har helt sikkert tjent sig ind!

For nyligt blev jeg introduceret for ITEM m6, som primært gør sig i shapewear. De ligger til lidt under 400 kroner, hvilket selvfølgelig er en sjat – men hold op, hvor kan det også mærkes, at man får noget for pengene! De holder virkelig på sagerne (fra top til tå, bogstaveligt talt!) og er opstrammende uden at stramme, hvis det giver mening? Jeg ville nok tage en størrelse større end jeg normalt bruger næste gang, men pånær det, så sidder de upåklageligt hele dagen og er svære at rive i stykker! Ikke at jeg har prøvet på det, but you know… Lige præcis dette par kan I finde her.

Hvordan har I det med at spendere lidt ekstra i strømpebukser?

3 kommentarer

  • Rikke

    Jeg har efterhånden opgivet supermarkedernes strømpebukser. Hvis man endelig finder nogen der er gode, så er der skiftet leverandør næste gang man skal have nogen. Ja, Wolford og Falke koster en del mere, men jeg synes de holder længere hvis man behandler dem ordenligt. Synes hurtigt at supermarkedsversionerne fnuldrer, det sker ikke med de dyre. Så derfor gør det ikke så ondt at betale lidt mere for dem.
    Men mit bedste råd er at fylde kufferten når man er udenlands, de har mange flere gode mærker at vælge mellem, og de er billigere end i DK, også med de dyre mærker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret glade for H&M’s 200 denier, og de holder rigtig godt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BaByliss x Jan Thomas Styling Wand