Skincare wants ♥

3 hårplejefavoritter

sugar bear hair, sugarbear hair, sugarbear hair danmark, kerastase, kerastase hair oil, kerastase hair serum, hårpleje, haircare faves, haircare, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeupblog, makeupblogger, caroline overgaard

Mit hår er begyndt at blive ret langt igen, og jeg må indrømme, at jeg er ret vild med det. For 1-2 års tid siden var jeg ret vild med at have hår til skuldrene, mest fordi jeg godt kunne lide, at det havde så meget fylde i enderne. Det look elsker jeg stadig, men lige p.t. er jeg altså ret vild med at have lange lokker (og de må egentlig gerne blive længere) så jeg sørger for at pleje det ordenligt. Både indefra og udefra! Her er tre nye favoritter hos mig, som I kan læse lidt mere om nedenfor:)

Kérastase Elixir Ultime For Coloured Hair, 285 DKK 

Jeg har haft denne her olie i gemmeren i ret lang tid efterhånden, og tænkte, at nu hvor jeg har lyse striber i håret, ville det være et perfekt tidspunkt at tage den i brug:) Jeg elsker denne her olie, specielt fordi den er ret tynd i konsistensen, så den får ikke mit hår til at føles for fedtet eller tungt. Jeg kan virkelig anbefale denne her:) Alle Kérastase produkter er fantastiske i mine øjne.

Kérastase Elixir Ultime Serum, 250 DKK

Et andet produkt fra Kérastase som også er ret fantastisk er denne her serum i solid form. Jeg har brugt denne her i cirka tre år nu og jeg ELSKER den. Jeg er egentlig også ret sikker på, at jeg har nævnt den her på bloggen før… Den er perfekt til håndtasken on-the-go, når de slidte ender trænger til lidt ekstra pleje. Derudover dufter den SÅ godt!

SugarBearHair hair vitamins, 279 DKK

Jeg kan ikke rigtigt sige så meget om de her endnu, jeg modtog dem nemlig for et par dage siden. I har sikkert hørt om de her SugarBearHair gummies, som er over det hele på Instagram. Jeg er altså faldet lige i fælden, og tænkte, at jeg da også måtte teste om de kunne noget! I et glas er der til én måned, og for det bedste resultat skal man faktisk tage dem i tre måneder, så jeg vil vender tilbage med et mere dybdegående indlæg til den tid :) Jeg har i hvert fald høje forventninger til det her produkt! De små blå gummies kan købes HER eller hos udvalgte frisører hvis I selv er interesseret ;)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skincare wants ♥